Sevilllllllllllllllllllll Arkadaşlar 50 55 gün önce bu sayfadan peşin ödeyip isimli hastane seti sipariş ettim ve dolandirildim ben gibi 3 kişi daha var bilginiz olsun eğer biz gibi olan varsa ortak bı şekilde suç duyurusunda bulunalim
Srfe Sevilllllllllllllllllllll inşallah hakkınızı alırsınız canm cok üzücü böylesine tatlı güzel telaşların içine böylesine haksızlıklarn karısması 😔
Ervaannesi Sevilllllllllllllllllllll trendyol, hepsi burada vs uygulama dışı sipariş vermiyorum. Etraf dolandırıcı dolu, artık ders olmuş size de geçmiş olsun 🙏
Sevilllllllllllllllllllll Srfe sormayın ya 50 gün oldu 15 güne dediler şuan erken doğum riski ile yatıyorum hevesle yaptırdım ama insanlar çok değişik hamile bı insanın dogmamis çocuğun hakkını yiyebiliyorlar çok üzücü gerçekten
Srfe Sevilllllllllllllllllllll Allaha havale edin üzmemeye calısınckendinizi özellikle bu sürecte dah da hassas oluyoruz ama tabiki … inşallah sağlıkla evinize dönersiniz gönlünüzü ferah tutmaya calısın ☺️🤲🏻🥰
Ervaannesi Sevilllllllllllllllllllll tabi ki sipariş numaranız ile birlikte hangi ismi yazacağını belirtiyorsunuz yapıyorlar 🌼