Deletedmom623737 Ervaannesi biz koymamıştık almamıştım çünkü 2 gün kaldığım için almıştık ordan eczaneden lazım olmuştu yani 🥰
zeytinkiz Ervaannesi ben 3.ayımda aldım o zmaan kadar gerek olmadı. Hastanede burnu tıkanır sa zaten hemşirelere söyle ilgileniyor kendileri acıyor gerek yok yani
Deletedmom623737 Ervaannesi sezeryan olmuştum bence alınmalı trendyolda felan daha uygun oluyor böyle şeyler direk eczaneden almak zorunda kalmıştık eczane daha pahalıya satıyor
Ervaannesi Deletedmom623737 yaa bende eczaneden aldım duruyor ama koysam mı emin olamamıştım. Birde gaz damlası da lazım oldu mu?
Deletedmom623737 zeytinkiz bebeğiniz üç aylık olana kadar burnunu nasıl temizlediniz? burun aspiratörü ve serum fizyolojik olmadan başka türlü temizleniyor da benim mi haberim yok, 😅 şahsen benim bebeğim doğar doğmaz sümüklüydü 😅
Deletedmom623737 Ervaannesi gaz damlasını bebeğim 10 günlük olduktan sonra kullanmaya başladık 10 günlükten sonra gazlanmaya başladı
zeytinkiz Ervaannesi yok canım ben hiç kullanmadım şimdiye kadar 🤷🙄 8 ay 25 gün oldu hiç bir takviye kullanmadım. Sağlık ocagı d vitamini verid 3 şişe aldım ama düzensiz verdim. Demir damlası verdiler hiç kullanmadım.