Lavina Avsintan onun yabacak birseyi yok bence rahmine bağlı ben ilkince kesi ile doğum yaptım ikincisinde kesi atılmadı ama yine kesi atıldı
Nur123aa Avsintan şey varmış perina masajı mi ne biraz araştırdım hafta bir iki gün yapmak gerekiyormuş ona bakabilirsiniz bende denicem onu doğuma kadar yapanlar dikişsiz normal doğum yapıyormuş 🤔
Derya Avsintan Yani dikişsiz biraz zor çünkü ister istemez rahat çıksın diye bir küçük da olsa Kesi atıyorlar
Asmel Avsintan normal doğum olacağına emin misiniz ki doktorunuz dedi mi normal olacak diye? Benim hâlâ belli değil de..
Deemetibostnci Egzersiz çatıya çalışacaksın ilişki vede dikişden korkma vajina estetiği givi düşün iyi oluyor biri dikişli biri dikişsiz benim
adehuS Avsintan Doğum jelini duymuştum canım araştırdım biraz ondan almayı düşünüyorum,açılmalar başlayınca doktor rahime enjekte ediyormuş ve böylelikle hem doğum hızlanıyormuş bebek kaydığı için hemde orada tahribat olmuyormuş.
Deemetibostnci Bahar0101 uyuşturuyorlar iki dk mesele eşin düştükten sonra korkma diş falan çektirmedin mi dolgu kanal yaptırdınmı ondan bile kısa sürüyor dikiş
Bahar0101 Deemetibostnci yani vok hissedilmiyor öyle mi beni çok korkuttular dikilirken falan ağrır diye
adehuS Yaseminf Bi araştırın kafanıza yatarsa doktorunuzla da konuşursunuz uygun görürse alabilirsiniz