123emakumsal ben infertilite bölümüne gittiğimde direk.m7ayene etmeden elime bi liste verdiler bu tahlilleribyaptir dediler harfiyen yaptım dediğin gibi aylar surdu en son raporu teslim edeceğim gün bir de ama değerine bakalim eger düşükse direk tup bebek merkezine yönlendiririm aşılamaya gerek yok demişlerdi ebru cögendeze randevu alın onun hemşire ve asistanları daha ilgili genelde be dediğim gibi listeyi tamamlamıştım dediğiniz gibi 6 ay sürdü haklısınız tabi ama bazen görünürde birsey olmuyor siz en azından şuan sorununuzu ne olduğunu bulmuşsunuz inanın senelerce nedenini bilmeden gitmediğim yer kalmadı hersey hep mi normal cikar Allahın işi işte aşılama daha önce de yaptirmistim olmamisti Ekim ayında da z.kamilde yaptırıp sonra ara verilen ay hamile kalmam o ilaçların etkisindenmis yine de Allah bilir tabi şuan raporunun çıktığı için oradaki hakkınızı denedikten sonra insallahnokur ama diyelim olmadi birçok ozel tuo bebek merkezinde indieim hakkınız var en azından sebebini ogrendiniz ve ona göre hareket edeceksiniz inşallah tez zamanda yavrusunu kucağınıza alirsiniz