mrskorkut Kızlar ben 6 haftalık hamileyim bu yaşıma kadar sivilceyle hiç karşılaşmadım fakat aynaya bugün baktığım da yanaklarım Ve alnımda sivilce dolu sizler de de mevcut mu 🤦🏽♀️😨 Bu normal bir durum mudur ?
MiracAlpinveUmutunAnnesi mrskorkut ben 37 haftalik hamileeyim ve inanilmaz sivilcelerim var hamilelikten oncede vardi ama bukadar degildi alerji seklinde olmaya basladi bu aralar yarin kontrolum var bakalim sorucam
Duygu mrskorkut hormonların değişti ondan canım benimde çıkıyor sabahları kahvaltıda ceviz yiyorum ona yoruyorum yağlı çünkü
mrskorkut Ayyy varya evin içinde yüzüme makyaj yapasım geliyor 🤣🤣 kendimden sıkıldım resmen Canım 🤣🤣 Benim içime de Erkek doğuyor ama nasip sağlıklı olsun da Yeter ki evlatlarımız bizimle kalsın 🍼👶🏼😍❤
Dbkinci mrskorkut canım benimde yüzüm cok fazla sivilcelendi.herkes kızdır kız güzelliği alır anneden yüzü bozar dedi sonuc olarak inş minik prensesim olcakmıs gecen hafta öğrendik 🙂 sağlıkla kucağına alırsın inş sivilce nasılsa geçer
MiracAlpinveUmutunAnnesi mrskorkut eveeet bitti sayılır ama zaman gecmiyo cok heyecanlı Rabbim saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😌💕
Duygu mrskorkut sabah kahvaltısında 3 tane yiyorum balık her zaman yemiyorum n azından ceviz yetini tutuyor
Mervenur001 Normalde bendede vardi sivilce ama hamilelikte daha cok artik inanilmaz var cirkinlestik iyice😊
mrskorkut Mervenur001 Kuzum Bugünlerin güzelliği elbet yüzümüze vurur biz hepimiz güzeliz 😬 İnşallah sivilcelerimiz mutluluğun habercisidir 🙏🏼🤗❤
Ilknur911 mrskorkut. Bende ergenlikle görmediğim sivilcelerle bu hamilelikte tanıştım kız bebek anneyi çirkinleştirir derler ne kadar doğru bilmem ama benim kızım olacak belki seninde öyledir güzelliğini alıyordur 😂
Sydgrdl mrskorkut yok canim bende sivilcelendim kizim olcak zamanla geciyor merak etme yeterki dokunma ☺