ogretmenHnmm Kizlar doktor bana inofolik asit, E vitamini kapsül ve selenyum diye bir takviye verdi. E vitaminiyle selenyumu internetten alabilirdin dedi. Hangi karka daha iyi hangi sitelerden alabilirim var mi bildiğiniz güvenilir site.
haticenurrr ogretmenHnmm canım hicbir takviyeyi internetten almamanı öneririm ben bir cok markaya mail attım asla önermiyorlar internet satısını kefil olmuyorlar bence eczaneden al🙏🏻
Annesininportakali53 ogretmenHnmm yani güvenilir siteyi yoktur ama trendyoldan temin eden bir arkadaşımız vardı post actigimda yorum yapmıştı direk ecza deposundan gönderildiği için uyguna geliyormuş öyle demişti bakabilirsin
123emakumsal ogretmenHnmm ben folicus kullaniyorum trendyoldan aldim bizzat trendyola yazdim belgeleri vb elinizde varmi diye belge gostermeseler satışlarına izin vermiyoruz depo cikisli dediler
ogretmenHnmm haticenurrr açıkçası bende pek güvenemiyorum internete eczanede vardir inşallah esim gelince eczaneye gidip bakarim bi var mi?
ikkrk91 Bana decavit/ demir Magosit / magnezyum Zentius d / kalsiyum demir vitaminleri verdi. Sizinkileri pek duymadım. Ben bunlari kullaniyorum suan 3 gunde 1 kullaniyorum. Birde gyno ferro kansızlık icin vitamini günde 2 kere kullaniyorum. Kanim iyiymis ama kan depom dusuk oldugu icin 2 kere kullaniyorum
ogretmenHnmm ikkrk91 canım açıkçası doktor tahlil test vs yapmadi hiç sadece smear testi aldi benden benim de demir depom çok düşük 4tü en son düşmüşte olabilir çünkü çok fazla halsizlik ve uyuma istegi var son zamanlarda kanim iyi bugün doktora gittim rutin kontrol için (kadin dogum) sadece smear testi aldi (26 yaşındayım). Daha öncesinden doktora gittigimi pco olduğunu ama hormon tahlillerimin iyi olduğunu söyleyince bu ilaçları verdi.
ikkrk91 ogretmenHnmm banada bu vitaminleri verirken test ya da tahlil istememisti sadece ben gebelerime bu multivitaminleri oneriyorum demisti. Suan kasılmam sancim falan olmadigi icin 3 gunde1 iciyorum. Ama gyno ferro demir ilacını hergun içiyorum 20.haftamda bazi tahliler istemisti kan ve idrar tahlilleri. Kan testimde kanimda bir sıkıntı yok ama kan depon dusuk gebelerde normal kansızlık olabiliyor demisti oyuzden demir ilacini gunde 2 defaya cikardi. Sabah ac karnina içiyorum birde aksam Yatarken. Her doktor farkli multivitaminler verebiliyor sanirim.
ikkrk91 ogretmenHnmm ama açıkçası vitaminleri internetten alma. Sahte ürün gönderimi cok oluyor. Kuzenim aldi vitamin sahte gonderdiler. Tekrar iade vs ugrasmaktansa eczaneden guvenli almak daha mantıklı
Annesininportakali53 ogretmenHnmm trendyola ilacın ismini girip altta yorumlarını okuyun kuzum fotografli yorumlarda geliyor trendyol zaten güvenilir bir site biliyorsun ki bir sorun olduğunda iade veya sana geri dönüşte yapıyorlar yani bayan ben ne olursa olsun hep ordan aldım dedi 100 tl ise 70 tl ye alıyormuş kargo ücretsiz şuana kadar bir sıkıntı yaşamamış bende tereddüte kalmıştım ama direk ecza deposundan gönderiliyor ve son kullanma tarihi daha uzun yıllar oluyor yani hep yeni basılmış ilaçlar hiç tarihi geçmiş gelmemiş
ogretmenHnmm ikkrk91 aynen hamile kalirsam kedin bana da bir şeyler verir benim depom da düşük çünkü vitamin değerlerim de düşük demir vs