Ceynur18 İsimli hastane çıkışı istiyorum önerebileceğiniz instagram sayfası yada başka bi yer varmıdır ????
Deletedmom_110 Ceynur18 canım ben Instagram da betusunhediyelikleri nden yaptırdım kalitesi kumaşı falan çok güzel ilgileri alakalari falan da harika kesinlikle tavsiye ediyorum
Smyye1B Ceynur18 Baskı olarak düşünürsen Butikbebecikten hediye geldi bana beğendim kumaşı vs. Pamuklu kaliteli. 😇
T1996 Ceynur18 angel butik instagramdan tavşan tulum yaptırdım çooook güzel geldi çok memnun kaldım hem de aşırı tatlı öneririm 😍
altnbebek Bende yaptırıcam isimi tam kararlaştırdıktan sonra ve bebeqondan yapmayı düşünüyorum memnun kalan çok kişi var
Esrraadil altnbebek bende o sayfay sipariş verdim henüz gelmedi daha 10 12 günde gönderiyolarmış ses seda yok daha 😂
altnbebek Esrraadil evet genellikle öyle uzun sürüyor bir arkadas başka sayfadan yaptırdı 1 ay oldu neredeyse gelmesi
Deletedmom_110 Ceynur18 20 gün içinde geldi sıra vardı ben sipariş ettiğimde zaten tüm set bir haftada yapılıyor benimkine pazartesi başlayıp cuma kargoya verdiler
Esrraadil Ceynur18 valla bebeqon die bi sayfaya sipariş verdim 10-12 günde kargoya verilir diyor daha bide haftasonu ve resmi tatiller dahil değil diyor 25mayısta verdim siparişi hala verilmedi bekliyorum
Sevilllllllllllllllllllll Ben endibaby die bı yerden yaptırdım ve dolandirdim sakın yaptirmayin o sayfadan
arassmom Ceynur18 butikbebecik sayfasından yaptırdım ben de 1 haftada geldi kumaşı falan da güzel fiyatı da uygundu canım dilersen bir bak