Birkuzucukbeklerken anneyimmm42 27+4 den selam canim malesef ayni 2.5 saatlik uykuyla ayakta duran bir ben😒
Akarsu_14 anneyimmm42 bende 34.3 haftadayım bu güne kadar hiç uykuyla ilgili bi pırgolem yaşamadım çok şükür ama kaşıntı var bide akşamları çok kütü nefes darlı yaşıyorum allaha büyükdür sabredin 👶
TugraMom anneyimmm42 27+5 zor uykuya dalıyorum gece sürekli dönme isteği uyanınca da daha uyuyamıyorum :/
caglaolmeZ efgil canım bende 22 haftaligim bebeğin hareketlerini her gün düzenli hissedebiliyor musun
altnbebek Bende de öyle tam daldım diyorum lavaboya kalkıyorum sonra yine dalmaya çalışıyorum olmuyor 😔 zaten ağırlaştım yataktan kalkmakta zorlanıyorum nasıl olacak aceeep bu hallerimiz hayırlısıyla alaydık kucaklarımıza😊
anneyimmm42 Birkuzucukbeklerken valla taş çatlasın bende 2 saat uyuyorum canım . Hareketleri nasıl bebişin
Birkuzucukbeklerken anneyimmm42 cok hareketli masallahi var uykumdan uyandıracak kadar sağlam tekmeler yiyorum 😂😂😂😂
anneyimmm42 Akarsu_14 haftalar ilerledikçe olacak bunlar sağlıkla kucağımıza alalım inşallah minnoşları 🤲🏻💐
canmyavrum anneyimmm42 bende 28+1 haftalıgım bende uyuyorm artık ama çok erken kalkıyorm 5 gibi kalkıyorm mesela sonra yatamıyorm asla