Annesininportakali53 Nurersz korkulacak hicbirsey yok kuzum geçmişte bir enfeksiyon geçirmişsin onu gösteriyor
Zeyzey_12 Nurersz canım benimde öyle 250ydi genelde çoğu kadının 250 oluyor o diğerlerinin değeri normalse korkmamalısın😍
Nurersz Annesininportakali53 ya sen canımsın benim her şeyime hemen yetişiyorsun şuan nette okudum igm pozitif olursa sıkıntıymş çok sağol kuzum benim 💜
Annesininportakali53 Nurersz rica ederim kuzum bildiğim birseyse yardımcı olmaya çalışıyorum yardımcı olduysam için rahatladiysa ne mutlu bana 🥰🌸
Annesininportakali53 Nurersz ay kıyamam sana normal valla fazla bir duygusalız bende herkesi sakinleştiririm ama kendime gelince bilmeme rağmen rahat olacagima endiselenirim sakinlesemem🤣🤣🤣
Nurersz Annesininportakali53 eşim diyorki Bi dur Bi sakin hayır diyorum olamam sonra aradım normalmiş dedim adam delirecek sonunda😁😁😁
Ozlemtncyk Igm negatif oldugu icin aktif bir enfeksiyon yok bnm ikiside pozitifti avidite sonucum normal geldigi icin suan hersey normal sizede saglikli dogumlar😊
Annesininportakali53 Nurersz doğru valla biz panik olunca onlar ister istemez daha çok panik olup üzülüyorlar ama belli etmiyorlar için rahat olsun kuzum