[silindi] Askiletotomsu Yaa birşey olmuyor mu internette dış gebelikten bebek ölümlerine okadar çok şey yazıyorki okuyunca fenalık geçiriyorum🥲🥲
[silindi] BeyzaF Maşallah çokk az kalmış 🥰 Sağlıkla doğsun ben dış gebelik olur düşer falan diye çok korkuyorum hamilemiyim bilmediğimden bırakasımda gelmiyor
esmaozdemir76 [silindi] inşallah vermemiştir. Çünkü ben hamile olduğumu neredeyse 6 buçuk hamileyken öğrendim. Öğrendiğim gün bıraktım inşallah bişey olmamıştır bebeğe
eminegulbalci [silindi] hamileliğinizi bilmeden önce yapılan hiç birşey bebeğe zarar vermiyor diye duymuştum. Bende sigara kullanıyorum testi yapmadan önce içip öyle yapmıştım testi 🤭 çok şükür oğlum sağlıkla doğdu 2 yaşında şuan
Umay255 [silindi] bizim doktor da galiba iciyo çok içme dedi o kadar günde 3 4 tane dedi eltimin gelini içti o hiç azaltmadi çocuğun maşallahı var herkesin bünyesi farklı çok içmesem de birakamiyorum
Nehir__ce [silindi] Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce iki duble rakı içmiştim ertesi hafta 6 haftalık olduğunu öğrenmiştim çok şükür bişede olmadı 🙏🏻🙏🏻☺️