Omay0707 guler-p55 8 +3 70 binlerin üzerndeydi gecen hafta Bu değerinizle bebek gözükmez zaten kese ve bebegi gördünüzmü ultrasonda
guler-p55 umyahsen Canım kanamam oluyo bi haftadır progestan kullanıyorum doktor 2 günde 2 katı artması gerekiyor dedi ondan içim hiç rahat değil olduğum yerde de doktor yok haftada 1-2 ya geliyorlar ya da rapor alıp gelmiyolar ondan içim hiç rahat değil
Dark guler-p55 anladım. Yani değerler tamamen kişiye has aslında. Önceki ölçüm kaç ona göre bakmak lazım. %60 arttiysa idel. Benim 5-6 arası 23 bin kusurdu
Dark guler-p55 evet ilk değerler yavaş ama sonuncular baya baya az. En azından bi 15 bini görmesi lazımdı. İnşaallah hızlanır hayırlısı olsun sizin için 🤲🏻
guler-p55 Omay0707 keseyi gördük 2 hafta geriden geliyo diye hesapladık adete uymayınca ona görede 6 haftalık oluyo şuan
Omay0707 guler-p55 ya geç döllenmedir kuzum bende. 8 haftalık diye gittim 6 haftalıktı ve adet tarih degişti 8 binden 2 gün sonra tekrar verin %60 artsa yeterli
Zeynepp-K Ben suan 8+3teyim allaha sukur kese gorundu kalp atisi duyuldu siz neden hala hcg degerine baktiriyosunz bakilmasi mi gerekiyor yani benm 1000den sonrasina bakilmadi hic
Omay0707 Zeynepp-K haftasına göre geç döllenme olmuş o yüzden bebek gözükmeyince beta testi isteniyor