Aysenurtsr
Evidea dan bebegimin odasi icin dolap ve sifonyer siparis etmistim temmuz 1 de, 25 is gununde gelir dedier, 25 gunu gecti gondermediler, belirttikleri kargo gunun de de gondermediler, defalarca aradim, bu sabah acil gonderiyoruz demelerine ragmen 4 gun daha oyaladilar, dogumum yaklasiyordu, bayramdan sonrasina birakicaklardi, ben de iptal ettirdim iade ettiler, ama baya magdur oldum, dogumumdan bir gun once gidip yeni dolap almak zorunda kaldim.
Her zaman yapmazlar belki ama bir daha evidea dan bisey almam. 🙄
Nesoo
Anne yanı beşiğini 360 TL’ye aldık. İçinde uyku seti de dahil kızlar. Hem İnstagram sayfası var. Hem normal internet sitesi
Bebekonfor. İnceleyin derim. Ben bayıldım kalitesine
big_way
Evidea tam bir dolandırıcı sakın bulaşmayın ben gardırop aldım tam 2bucuk ay oyaladilar daha paramı da geri alamadım. Bedava olsa almayın sakın
mrymdnr
Hepsiburada dan yaptım bende bazı alışverişleri tavsiye ederim hanımlar
Ayseayse5664
Jar Pierro outlet kızlar instagramda var lousa takımı için bakın sürekli birde Karaca outlet bebek nevresim takımı yazın çıkan görseli satın alın ama kız mı erkek mi bildirin ellerinde olan uygun outlet i gönderiyorlar ben iki tane aldım Harika çıktılar ..gece 10 ile sabah 10 arası jokerde bazı ürünler indirime giriyor ve son olarak bebek beşiği armaganbebe den aldım instagramda var herşey dahil 550 lüks nevresim takımı kenarlı takımı falan geliyor
rileyss
[bilinmeyen] bugun jokerde market günü indirimi var bez, ıslak mendil,mama ve temizlik ürünlerinde. 30tl’ye bebek küveti var dikkatimi ceken ürünlerden biri