Busrayilmaz18 Kızlar bugün 10.30 da oksapar vuruldm baktım ki ince ince atletime tshirtime gecmiş kan hala da var basına böyle bişi gelen var mı
Nazendehanim Busrayilmaz18 yoğun bir kanama mi oluyor , yanlış dokuya vurmayla ilgili olabilir gerçi vurdugumuz yer belli ama cildiniz hassaslasmis olabilir her gün vurduğunuz için
Bebekdelisi Busrayilmaz18 ben yaşamıştım cnm doktorum su trasta kullanılan kan taşı onerdi evde bulundurun hemen durur
Annesininportakali53 Busrayilmaz18 kuzum korkma pamuğa kolonya koy ve bastır çekme ordan duracaktır bu kadar kanama sebebi kanının sulanmış olması o yüzden kan sulandirici kullanıyoruz kanın sulandigi için kapayınca kolay durmaz
Busrayilmaz18 A-y-s-e-g-u-l evde tekim biraz korktum acıkcası 6 7 saat oldu hala kan gelince korktum 😏
Bebekdelisi Busrayilmaz18 hatta dr arayıp gosterdım 6 saat oldu dedım ince ince akıyor hemen onu onerdi geçti
Busrayilmaz18 Nazendehanim yogun değil damla damla ayaga kalkınca yada oturur pozisyonda kanıyor sanki biraz önce lavobaya oturdm baktım bacagıma değmiş