Mrserdur Selam kizlar bugun aldigim duyumlara gore 36 haftada aliyormis bebegi istege bagli sezaryan da ne kadar dogru degil bilemiycem bilenler yazsinnnnn 😀 doktora haftaya gidicen ana catlarim ben o zaman kadar ogrenemezsem
Esmaonur Mrserdur ilk gebelikte 38den önce almıyorlar ters bi durum yoksa öyle biliyorum. Bebek gelişimi 38. haftada tam olarak tamamlıyor. 37 küsürde alan doktorlar da var pek tavsiye edilmiyor. Ben 38+0da oldum sezaryen. 36. haftada hiç bir doktorun alacağını düşünmüyorum erken oluyor çünkü
Deletedmon00881 Mrserdur benimki 37+5 de alındı ama kanamam ve sancım olduğu için mecburen alındı, yoksa 38 e gün almıştık biz..
Mrserdur haklisinesracim 36 da 9 aya giris yapolmis oluyor ya ondan herhalde ne bilim oyle duydim bugun bende merak ettigim icin sordum
Deletedmom7373700 Mrserdur 36 hafta çok erken değil mi ya. Henüz belki destek olmadan solunumunu bile kendi yapamaz. Aksi bir durum yoksa bence 36 hafta çok erken.
Mrserdur Deletedmom7373700 banada oyle geliyor cok erken oyle duydum cevreden merak ettim onumuzde ki hafta doktorumla da konusturup soru isaretlerini halledeyim
Behiye89 Mrserdur bende isteğe bağlı sezeryan olacağım. 2 gün önce kontrole gittiğimde 38+6 gibi alırız dedi doktorum 😊