Deletedmom_35 SimayeceninAnnesi bende bişey olmayacağını biliyorum maalesef çokta Adelet sistemi işlemiyor 😔 ama en azından o bebek kurtulsa
gurbetcianne97 Deletedmom_35 şeyi çok merak ediyorum. Aylardır nerdelerdi? Şimdi mi geldi akıllarına?
Deletedmom_35 gurbetcianne97 dünden beri sosyal medya ayaklandı bir sürü ünlü şikayet etti anca öyle geldi akıllara
Deletedmom_35 suslubocu üzüldüğüm o küçük bebek ve çocukların bunlara ozenmesi. Az önce duydum geçen küçük bir erkek çocuk karnım ağrıyor ama bende mi hamileyim diye ailesine sormuş ülkenin yeni nesli korkutuyor artık ya 😔
Yigit_Aras3 Deletedmom_35 😂anam ben naısl duymadım bunu hepte takipteyimdim oyaski ona destek çıkanlarada brişey yapsalardı melek Azad o p mesela Eylem şahin Diğeleiri
gurbetcianne97 Deletedmom_35 gerizekalı aylardır çoluk çocuğun beynini zehirliyor. Anneliği ayaklar altına alıyor herkesin de haberi vardı. Bazen müdahale edilmesi için illa yumurta tavuğun g*tüne dayanacak ki işlem yapılacak. Çıldırmicak gibi değil vallahi🤦🏻♀️
Yigit_Aras3 Deletedmom_35 oyuncak bebek o trendyolda satılıyor gerçek bebeklere çok benziyor Mihrimahvuslat
Deletedmom_35 Yigit_Aras3 Twitter baya ayakta bergüzar Korel bile etiket yapmış 😅😅 hastaneye de soruşturma açmışlar 😅
Deletedmom_35 gurbetcianne97 valla aynen öyle çok haklısın doğurdu bebeği kullandı sonra işlem başladı 🥴