dytcihankarakurt Kızlar ben izmirdeyim. Önereceğiniz doktorlar var mı özeller almış başını gitmiş devlete gidip de memnun olan var mı özel de olacak mecbur gerekirse o yüzden bütün tavsiyeler açığım :)
Miinee dytcihankarakurt Gazikent Tıp merkezine gidiyorum 30 Mayısta gittim 145 ₺ muayene ücreti ödedim ve doktordan çok memnun kaldım baya ilgilendi
Mihri3503 dytcihankarakurt kesinlikle sümeyra tatar gözüm kapalı öneririm… öyle motive ediyor ki hamilelikte için çok rahat geçiyor psikolojin çok pozitif oluyor.. muayene 300 tl, 15 gün içerisimde ikinci muayene ücretsiz. Kliniği alsancakta araştırabilirsiniz
Babymomhappy dytcihankarakurt buca kadın doğum hastanesi Halit yavuz Vidinliye gidiyorum bende başta özele gidiyordum 6 hafta da 10 bin TL’lik oldum ve yanlış test sonucu için beni çok yıprattılar hem maddi hem de manevî olarak sonra o kadar çok araştırdım ki Halit hocayı buldum o kadar ilgili ve tatlı dilli ki kesinlikle gözüm kapalı herkese öneriyorum
Senaras0604 dytcihankarakurt Ata sağlık Pınar Erkan muayene ücreti 240 tl oldu. İkinci gebeliğim tekrar ona gidiyorum oğlumda da Pınar hanıma gidiyordum çok memnunum.
Dnz35 Miinee bende hamileliğimin ilk zamanı ozan beye gidiyordum sonra deniz tıp merkezine geçtim bana daha yakın die orda da murat bey var oda iyi bi doktor
Babymomhappy dytcihankarakurt ben 12. Haftamdan beri Halit beye gidiyorum her gece neredeyse randevu aratip kontrol edip alıyordum randevu şuan 35+4 üz randevu olmasa bile haftada 1 gel diyor kendisi sıra veriyor
Suuraismom dytcihankarakurt izmirdeki nerdeyse bütün doktorları denemiş olarak en son dokuz eylülde mehmet hocayı tek geçerim. Prof olduğu için ücretli ama sonuçta çok muhteşem bi hoca herkese tavsiye ederim. Prof dr mehmet güney