mor_menekse Annesininportakali53 sonradan haftası denk geliyor bebekle esitleniyor yani. Normalde benimde 15 haftalık diye gittim doktor 14+4 dedi yani dengelenmiş .😊 Bana da haber verir misin çok heyecanlı 😍
Annesininportakali53 mor_menekse benim doktor sen de erken yumurtalama olmuş ultrasona göre gidelim dedi ama ben yine son adet tarihine göre hesap yapıyorum aynen sonradan esitleniyormuş bakalım bizim bebis hala önden mi gidiyor 🤣 yoksa haftasiyla uyumlu mu çıkacak cinsiyeti de merak ediyorum kuzum anlatmıştım rüya gördüm oğlumuz oluyor adını kıvanç koyuyoruz diye rüyamın tersimi olacak diye düşünüyorum haber veririm tabiki bende 9.30 a randevu aldım bencede çok heyecanlı en son ikili taramada gördüm sen benden önce gittin randevuya nasıl çok büyümüş mü🥲
Annesininportakali53 mor_menekse kuzum bugün gittim haftası yine bir hafta önde çıktı 14+4 olmam gerekirken 15+3 çıktı kuzum malesef öğrenemedim doktor ölçümü Bile zar zor yaptı devlet hastanesi olması rağmen 9.30 ta girdim 9.50 de çıktım odadan🤣 doktor bu çocuk sizi çok peşinden kosturtacak yerinde durmuyor dedi🤭 çok uğraştı görmek için ama ilk erkek gibi dedi sonra kordon olabilir dedi çok hareketli göremiyorum dedi bayağı uğraştı her pozisyondan baktı ama nafile bizimki zıplıyor kalp atışını bile duyamadık doğru dürüst oysaki çikolata da yemeden gittim karnimda pek tok değildi ona rağmen böyleydi allahtan çikolata yememisim🤣
Deletedmom_12 Annesininportakali53 benim doktorbana oyle dedi ben şok 😀 kuzucum bilmiyorum ilkim olcak insallah tuhaf geldii simdi goremicem diye korkuyorummm cok heyecan basti beni
Annesininportakali53 Deletedmom_12 valla bence en iyisi akışına bırakmak gösterir o kendini ama baklavaları yiyip gitme bence 🤦♀️ kesin idrara sıkışık gir görüntü net olsun karıştırmasın çikolatada ye garantiye al🤣
mor_menekse Annesininportakali53 hayırlısı kuzum🌸 gostermezse artık 1 ay sonra 🤭 bende rüyamda kız bebek gördüm.🥰
mor_menekse Annesininportakali53 maşallah büyümüş çok farkediyor. Bu haftalarda sanırım çabuk büyüyorlar.cok güzel bı duygu onu gördüm ya cinsiyeti ogrenemedigim için üzülmedim bile yeterki sağlıklı olsun 🤲💜
Bendis22 Annesininportakali53 canım forumda dolanırken öyle denk geldim senle aynı günlerimiz sanırım ben de 14+3üm. Hazır aynı haftadan birine denk gelmişken birşey sormak istiyorum. Gebeliğe dair bi belirtin varmı? Benim bulantılarım, halsizliğim hepsi geçti gitti. Belirti olmayınca da kötüymüş acaba sorun mu var diye düşünmekten kafayı yicem. Etrafımdaki herkes yat kalk dua et diyo ama 🤦🏽♀️ Doktor kontrolüme de daha bir hafta var. Bu forum hem iyi oluyor hem kötü sanırım. Bazen 13 haftada kalbi durdu diye okuyorum sonra al başına evham 🙄
Annesininportakali53 mor_menekse yaaa kızlar nazlı olur göstermez derler ama hayırlısı olsun aynen yoksa bir ay daha bekleyecz🤣
esmaass mor_menekse bende rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm ve Allah nasip ederse oğlumuz olacak annelere malûm olurmuş
Selinayyy Deletedmom_12 İlk gitmem de bulantidan hiç bise yiyememistim bebisim de kendini gostermemisti bu gitmem de ise çikolata ve vişneli meyve suyu içtim oylelikle cinsiyetini ogrendik geçen hafta kızım olucak hayırlısıyla 🥰🐣
Annesininportakali53 mor_menekse çok doğru söylüyorsun sağlıklı olsunda gerisi boş zaten illaki ogrencez insan 1 ay zor dayanıyor valla acaba iyi mi diye sağlıklı olduğunu görmek herseye bedel inşallah bende mutlu çıkarım yine🥲
mor_menekse Annesininportakali53 insllah canım benim Allah hepimizi sağlıcakla yavrumuza kavuştursun 🤲senden güzel haberler bekliyorum Allah’ın izniyle 🥰💜
[silindi] Ben once guzel bir kahvalti yaptim , sonra cikolata yedim , bol bol yarim saat beklediysem yavas yavas yedim o yarim saatte oyle dusun , bol bol su ve yuruyus , birde cok istedim. Gunlerce ne yapsam ne etsem gorurum diye dusundum paaat gosterdi.
Annesininportakali53 Bendis22 ah hiç sorma bende okuyorum öyle bir korku sarıyor içimi ama korkma canım aynen aynı haftadayiz hiçbir belirtim yok benim belirtim 6. Haftadan beri yok ama en son ikili teste gittiğimde çok şükür valla bayağı hareketliydi şuan da da çok rahat bir hamilelik geçiriyorum mide bulantısı halsizlik bunlar bende hep 6. Haftada bitti şuan aşırı iştahım var yani göbeğim olmasa yumruk gibi hamile olduğumu unutucam valla içini ferah tut veren Allah onları bizden daha iyi korur öyle kötü şeyleri aklına getirmemeye çalış güzel şeyleri düşün hep burda 9 ay boyunca bizim gibi sıfır belirtiyle dogum yapan var o ilk hafta için geçerli mide bulantin olursa bebek tutunuyormus derler o zaman mide bulantim vardı ama neredeyse 1.5 aydır hicbirseyim yok benimde 2 gün sonra cuma günü randevum var biraz sabırsızım arada iyi mi diye düşünüyorum gerekirse bilgi veririm sana gidince için rahat olsun
Bendis22 Annesininportakali53 ayy azıcıkta olsa içimi rahatlattın valla Allah razı olsun. Benim göbeğim bile yok 🤦🏽♀️ Sabah kalkıyorum dümdüz akşama kadar biraz çıkıyo ama o kadar. Ben en son 12+5 te gittim sanırım bi daha 1 ay sonra gel demişti doktorum ama çok uzun geldi bana. Daha bir haftam var. 12+5te gittiğimde benimki de kıpır kıpırdı 🥰 ben fetal dna yaptırdım tarama yaptırmadım o da temiz geldi şükür ama, gel de bunu yüreğime anlat. Allah içimize ferahlık versin ne diyim. Aynen canım doktora gidince yaz bari de, bende boşuna evham yapıyorum diye kendimi teselli edeyim.
Annesininportakali53 Bendis22 valla canım bende en son 11+4 te ikili tarama testi yaptırdım o gün bugün dur görmüyorum valla gerçekten 1 ay hiç geçmiyor yani randevuya kadar acaba iyi mi ne yapıyor diye düşünüyorum biz bayanlar böyleyiz Ah annelik😇 bulantilarimiz olsa geçsin diye diretiriz belirtiniz olmasa hiç belirtimiz yok diye kendimizi yer bitiririz ama en önemlisi stres bunları düşünürken stres yapma canım çok rahat hamilelik geçiriyoruz çok şükür inşallah dogumumuzda böyle rahat ve kolay olur bebişlerimizde gayet sağlıklı Dediğim gibi veren Allah onu bizden daha iyi korur beklemekten başka çaremiz yok olacağı varsa her hafta randevuya gitsekte olur o yüzden içini ferah tut Allahin izniyle sağlıkla kucaklarimiza alacaz bide benim ilk gebeligim bende ki bu rahatlık nerden geliyor bilmiyorum kendi kendimi de teselli ediyorum😄 cuma günü gidince sana yazarım canım içini ferah tut 🥰