Nur123aa Oekrk normalde bende dizilerden çok sıkılan biriyim ama sıkılmadan bıkmadan heyecanla izlediğim sarah i kim öldürdü diye bı dizi mükemmel bı solukta bitiyor 3 sezon tavsiye ediyorum 🙏
[silindi] Ben dun kus ucusunu izledim begendim , bridgerton , anne with an e , sabrina , stranger things , dark , black mirror , who killed sara , squid game , lucifer , atiye , pera palasta gece yarisi , varda var bebisim nasil bir sey istiyorsun :D
Benjaminannesi [silindi] dark mi o karanlık kuyuya girmeyin ya nasıl bir dizi insanın beyni sulanıyor 😂😴
hunilimom [silindi] kız bu dark denen filmi bı ben mi sevmedim ya 😂 anlayamadım ne olduğunu bir sezon izledim
[silindi] QUEEN088 sabrinayi bende cok sevmistim , normal sabrina kavraminin aksine karanlikti , squid game i de izledikten sonra bol bol kufur etmistim :D
[silindi] Benjaminannesi darki izlerken kafamdan duman ciktigina beynimin yandigina yemin edebilirim ama kanitlayamam…
[silindi] 1234momsss mutasyona ugramis canavalar cadilar falan hosunuza gidiyorsa oneririm , ama kitabini okuyan biri olarak dizi sonuk kaliyor kitabin yaninda.
Ceycey22 1234momsss ben gayet severek izliyorum 2. Sezon da bütçeyide artırmış baya daha da kaliteli oluyor zamanla dizi ☺️
[silindi] hunilimom dark evet biraz yorucu bende izlerken beynim falan hep yandi :D ben rtv okudugum icin izlerken normal seyirci gozuyle izleyemiyorum derslerin etkisi olsa gerek. Hastalik gibi kaldi bende. Sinav icin cogu filmde sema falan cikarttik hep , hatta black mirror bandersnatch (dogrumu yazdim emin degilim) bolumunde kac farkli son olabilir bunu bile haritalandirdik zamaninda… (O gun bilgisayarim bile kafayi yedi bozuldu :D) bu yuzden anlamam cok zor olmadi ama su bakisla izlerseniz daha anlasilir oluyor ; hepsi ayni kisiler ama farkli zaman halleri :D zamanda yolculuk mantiginda bisi var denilebilir…
hunilimom [silindi] sen öyle izleyince mantıklı geliyor ben sürekli şimdi ne oldu oluyor diye diye kafayı yedim bıraktım bende senin mantıkla bı izleyim olmadı film kalmadı izleyecek
[silindi] hunilimom en azindan dene olmadi kacak dizi sitelerine bak ordada guzel diziler olabiliyor :D
hunilimom [silindi] eşimle disney bekliyoruz 😂 onda daha güzel filmler var gibi gözüküyor Netflix de nerdeyse çoğunu izledik gibi eşim daha çok fantastik aksiyon bilim kurgu seviyor 😂 zaten çocukla izlemek çok mümkün olmuyor benim için anca mutfakta felan ses olsun diye actigm oluyor