Birminikcivciv Kızlar Allah izin verirse 22 haftaya giricem. Bugün sabah sol bacak ve kasık tarafı varya orasının Ağrıdağı’nı hissettim şimdide yürürken şiddetlendi öksürürken yürürken ağrıyor. Nefesimi kesiyor niye böyle oldu ki 🥺
Gamzee66 Birminikcivciv çok fazla ayakta kalıyorsan dinlenemiyorsan o yüzden oluyor canım. Ben çalıştığım için akşamları kasık ağrım ve bacak ağrım artıyordu. Doktorum magnezyum önerdi bu dönemlerde normal olduğunu söyledi.
Annesininportakali53 Birminikcivciv tek sebebi magnezyum eksikliği kullaniyormusun bilmiyorum ama düzenli kullan canım çünkü bebek agirlastikca bacaklarda ağrı olabiliyor batabiliyor emiyor çocuk vutaminlerimizi dikkat et dinlen🥰
Birminikcivciv Gamzee66 bende magnezyum içiyorum. Ama öyle düzenli değil. Ayaktada durduğum yok bugün ilk defa böyle oldu. Fitil kullanıyor musun Protestan?
Gamzee66 Birminikcivciv yok canım kullanmıyorum. Ben de ağrı hissettiğimde magnezyum kullanıyorum bu ara daha iyiyim.
M_A Bendede oluyor 20 haftada başladı yuruyemıyorum kalçamda sağ tarafda basamıyorum sankı topal gıbıyım suan 24 haftaya girdim hala devam edıyor bebek yeli dıyolar