Aysecik96 Bende şuan 17 haftalıgım göbek deliğimin alt kısmında dediğiniz gibi damar atması gibi bişeyler hissediyorum iki gündür tarifsiz bir hiss gercekten mucize ya🥹
SevimlimX Damlacaa Damlacaa Kızlar hele 30 haftayı geçin o zaman görün hareketi uyutmuyor gece bak bu dediğimi unutmayın 😂
Vera09 Damlacaa bende 16+5te falan hissetmistim 17+3te esim elini karnima koyup hissetmisti cok guclu bi tekmeydi😊 bidaha da hic durmadi zaten kipir kipir. Saglikla kavusalim insallahh
Betulfurkan19 Deletedmom7373700 içinizde sanki böyle Mısır patlıyor gibi pıt pıt bir his hissettiğinizde veyahut da linize bir balık aldığınızı düşünün O nasıl kayar mesela içinizde bir şeyin o şekilde kaydığını hissettiğinizde bilin ki bebeğiniz artık hareketlenmiştir ben ilk bu şekillerde hissetmiştim yani 🤤❤️ çok farklı ve bir o kadar da çok mucizevi bir his. Rabbim isteyen herkese nasip etsin yaşatsın bu duyguyu ve hepimizin de bebeğini sağ Salim kucağımıza versin inşallah 💝
Deletedmom7373700 Betulfurkan19 çok tuhaf ya. Ultrasonda kımıl kımıl. Şekil değiştiriyor kolunu bacağını büküyor ama henüz hissedemiyorum. İlginç bir mucize. Amin inşallah cümlemiz sağlıkla alalım kucağımıza
hunilimom Damlacaa kız ben niye ağladım şimdi 😂 anlamadım sen bir de dışardan görmeye başlayınca gör o sesine tepkisini felan her zerresi çok çok güzel 😍
Damlacaa hunilimom henüz dogurmadim ama ben düşünemiyorum nasıl his insanın yavrusunu kucaklamasi , annelik gerçekten harika 🙏🏻 Aldığım nefes anlamlandi yaşama sevincim arttı. Bı kaç haftamız kaldı geçsin gorucez inşallah teyzesiii 😍
hunilimom Damlacaa kucağına alınca zaten insan daha farklı oluyor rabbim sağ saglim kucağına almayı nsip etsin annelik çok güzel 😍 şuan kıpır kıpır yandan mideme mideme vuruyor
Damlacaa hunilimom Amin Allah razı olsun cümlemizin canım inşallah 🧡 Doğunca benim yerimede ısır totosunu 😄🌸
Marblingg Damlacaa ilk haftalar boyle oluyo sonralari yavrum bi dur ahh oraya vurma cek ayagini vs diyosun🥰😂😂