Deletedmom7373700 Duyyygu cuma günü yaptırmıştım. Pazartesi öğlenden sora e nabıza düşmüştü sonuçlarım
Zehra2412 Duyyygu yok kime istersen ona gösterebilirsin birden fazla doktora istersen zaten kime gidersen git soruyor 2li test sonucunu 🥰
Zehra2412 Deletedmom7373700 aaa laboratuvardan aldım ben sonuçları e nabizda düşmedi ve o kadar kısa sürmedi özelde mi yaptırdınız
Deletedmom7373700 Zehra2412 hayır devlette yaptırdım. Cuma sabahıydı. Öğlenden önce yapıldı. Pazartesi de öğlenden sonra kan sonucum e nabıza düşmüştü. Grafiği de hastanenin sitesinde gördüm aynı gün
Pelinakcn Zehra2412 ben özelde yaptırdım ama dış laboratuvara gittiği için 7-10 gün arası demişlerdi benim randevum 10.gündeydi gidince öğrendim. Ayrıca enabız a düşmüştü
Duyyygu Deletedmom7373700 peki 6. Günde doktordan tekrar randevu aldınız mı sonuç göstermek için gerek var mı randevuya acaba ?
Deletedmom7373700 Duyyygu ben almadan gittim canım. Ama o hastanede tanıdığım ebe arkadaşım vardı. Doktoru tanıyordu. Öyle gittim. Randevu gerekir mi hiç bilmiyorum o sebeple.