DenzRya Nur87 tamam canm benim kanamam olmadı. Sadece çok ağrı var kasıklarımda gece uyuyamadım göğüs hassaiyeti de başladı.senin kaçıncı gün başlamıştı kasık ağrılarım canm
Nur87 DenzRya Benim 3 .gundu kisiden kisiye degisiyor inan tutmus bebeginn 🤗☺️💃💃benimdr oyleydi gozun aydin tatlimmm🥰🥰 karnini oksayip bol bola dua et kac gununn kaldi sonucunu Banada yaz olurmu😊
DenzRya Nur87 ya inşallah canm tutmuştur. Bugün 5.gunum daha 20 haziran da kan testi vericem.birde senin diğer transferlerinde böyle ağrın olmusmuydu
Nur87 DenzRya yok canim hastaligima 1 kala sancim oluyordu ve malesef hastalaniyordum şimdi yasadiklarim cok farkli
DenzRya Nur87 ay inşallah benimde tutunmustur ya . Ama ağrı gece çok yoğundu bugün yok mesela seninde boylemiydi agrilarin
Nur87 DenzRya evet 1 gun tek yasadim sonar lekelenmede azar azar agrim oluyirdu sukur gecti merrak etme herkeste yani olmuyor icini Ferah tut
Betulkrbs20042022 Nur87 valla bende bilmiyorum ilk tup bebegim bende 3 haftalik hesapladim hatta keseyi goremem diye dusundum meger ayni norml gebelik gibi son adet tarihine gore hesaplaniyormus 5+2 dedi ilk kontrolumde
Nur87 Betulkrbs20042022 benim adetim 11 mayisti ozaman benim 4 hafta 5 gunmu oluyor yanlismi hesapladim acaba
Eminedilanim Bebekdelisi canım bende nisan 19 da transfer oldu ama dr adete göre hesaplıyor şimdi ben kaç haftalik oldum acaba kafam karisik trasfer olan yerde yaptirmiyorum kontrolü uzak çünkü beni aydinlatin lutfen🤔🤔🤔
Bebekdelisi Eminedilanim 10 hafta canım uygulamaya adetini gir tam günü cıkıyor bende 4 mayıs suan 5+6 senın tam 10+0 canım
Bebekdelisi Eminedilanim amin cnm senden de benım ılk doğdu tüp cnm adete göre aldı Bunlarda oyle olacak ama dedi biraz geri gibi dedi bakıcaz bu hafta