Tubacngl Merhaba kızlar 14 + 1 günlüğüm çatlak kremi vs kullanmıyorum ama karnım büyümeye başladığı için artık kullanmak istiyorum siz ne zaman kullanmaya başladınız ? Hangi kremleri kullanıyorsunuz ben vazelin ve bebek yağı kullanmayı düşünüyorum
Ayseeeckm Tubacngl ben hic kullanmadim 37+2 haftalik olduk. Bence genetik bir durum :) çatlağım hic yok
mor_menekse Tubacngl bende 14+5 Haftaligim dün doktora sordum lierak önerdi ama 400 TL ☹️onu almadım pahalı diye eczacı saf vazelin de iyi geliyor dedi saf vazelin aldım onu kullanıyorum
Eminecak Tubacngl ben hic kullanmadim bebek yağı kullandim nemlendirmek için. Catlak kremleri catlayasin varsa işe yaramiyor nemlendirmek önemli. Bebek yağı ile nemlendirebilirsin simdiden. 37 haftalik oldum hic çatlağım olmadi
Dugmeninaaannesiii 24 haftalığım ve 16 dan itibaren karnım çıktı lierac kullanıyorum ama sadece koyu pembe olan çatlaklarımı açık pembe yaptı o kadar bence de genetik bişey full çatlıyorum 😩😩
sulesaniyar Tubacngl Ben 3.ayımdan sonra kullanmaya başladım canım bio oil ve lireac kullanıyorum şuana kadar da herhangi bir çatlamam olmadı 6 aylık oldum