Sevilayozdemir Cerenmete kesinlikle ferahlık veren tütsü bir odada yakışan bile bütün ev çok güzel kokuyor ben her temizlik sonrası yakarım çok hoş bir kokusu oluyor. ☺️ Birde oda spreyi almıştım kiraz çiçeği oda çok kalıcı oluyor ☺️
cansualisa Cerenmete perdedennn birde günlük silmeden kuzum Bnm. Evime gelen ne kullanıyorsun diyor halbukı yumoşlaaaa perdelerimi koltuklarımı silerim evimi de öyle kalıcı oluyor çok bırde battaniye çamaşırlarım kokusuz olursa asla giyemem içeride kurutuyorum ufak alanım var takıntı biraz bende
Cerenmete cansualisa bendede öyle çamaşır kokusuna çok önem veriyorum deterjan seçerken bile bakıyorum kokusuna🌸
Cerenmete Vicibici toz vanilya hiç iyi olmadı malesef denemiştim süpürgeli yıkadım sonra beğenemedim tabi herkesin zevki farklı 🤗
ErhanKubra Cerenmete deneyebilirsin gerçekten çok güzel ama koku konusu biraz göreceli bi şey inşallah beğenirsiniz 🌼
Melekzx Cerenmete evi temizledikten sonra kokusu hoşunuza gidecek yumuşatıcı ve ¼ i kadar su ile karıştırıp perdelere koltuklara halıya sıkın kokusu çok hoş oluyor istedikçe sık yumuşatıcı olduğu için leke de yapmıyor sadece koltuğa dibinden değilde biraz mesafeden sıkın. Deneyin bak
anneligeadimadim Cerenmete canım bingonun yüzey temizleyicilerini çok seviyorum özellikle İstanbul kokusu ile Manolya bahçesi.. hem çok kalıcı hem çok hoş tavsiye ederim
Asdfka_1 Bingo mutlu yuvam yüzey temizleyici kullanıyorum. Evime misafir geleceği zaman sabahtan temizliğimi yaparım ve evime gelen kapıdan girer girmez ne kadar güzel koktuğunu söyler 🌸
minik4550 Gzmklncc çamaşır içinde kalıcı koku önerisi yaparmisiniz herseyi denedim ama hiç yumos kokmuyor
Gzmklncc minik4550 abc kamelya aşk olan kırmızı büyük bir yumuşatıcısı var ilk alışverişte almıştım yumoş felan deneyim dedim çamaşırlar küf gibi kokmaya başlamıştı şimdi tekrar abc nin yumuşatıcısını aldım mis gibi kokuyor🥰