atiyeee687 18 haftalık hamileyim bulunduğum yerde detaylı ultrason yok, detaylı ultrason yaptırmak şart mı?
Mucizeminnos atiyeee687 perinatolog yoksa radyologlarda yapıyo benim yaşadığım şehirde de perinatolog yok radyoloğa yaptırcam bugün öyle deneyebilirsiniz🌸 ek olarak yaptırılması gerektiğini düşünüyorum bebeğin bütün organları inceleniyo aslında yapılan testlerin içinde en önemlisi olduğunu da düşünüyorum tabi sizin kararınız🌸
gkbyza atiyeee687 radyoloji bölümü falan da mı yok 🙄 şarttan ziyade yapılması gerekli sonuçta bebişinizi her ayrıntısına kadar inceliyorlar rahatsızlığı var mı yok mu erken tanı koyulup tedavi edilebilir mi ve en önemlisi onu yüzünü kollarını hareket ederken görüyorsunuz dakikalarca 🥰
hunilimom atiyeee687 yaptırsan daha iyi olur tabi baya her yerini inceliyorlar bakıyorlar felan bı sıkıntısı varsa ona göre hamileliğin ilerliyor doğum anında gereken müdahale yapılıyor
Bayancorek atiyeee687 Anne ve bebek sağlığı için çok önemli bir şey. Sizin için de önemli yani. İhmal edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. 21. haftada yaptırmıştım. Minicik suratını görmek için bile değer aslında. 🌸😊
Mucizeminnos Mervetugra1234 ben de yaşadığım şehirde olmadığı için araştırdım doktorum da hastanedeki radyoloji bölümüde bakıyo diyince öğrendim en azından aklınızda olsun yaptırsanız içiniz de rahat olur en azından seçenek olarak radyolojinin bakıyo olması fırsat tabi 🌸