Sevimlianne_adayi Adet bitikten 13 üncü gün hep yumurtlama demiştim meğer değilmiş dün 20 inci günde yumurtlama gördüm şükür 🙏 Var mı öneriler 3 gün üst üste ilişki başka yapabileceğim
Deletedmom_85 Sevimlianne_adayi maşallah hadi gözün aydın canım sonunda gördün demek yumurtlamayı. İlişki artı çatlaması için havuç tutunması için avakado diyorlar ama. Zaten çatlıyor bence lüzum yok diye düşünüyorum.💕
Lavinyaa8 Sevimlianne_adayi bank pozisyonu ve hemen ayaga kalmayip bir süre beklemek bende işe yaramıştı insallah sizde de yarar
Sevimlianne_adayi Deletedmom_85 evet valla sonunda gördüm tamam kuzum eğer çatlamayı görmeSem havuç tutunması için de avakado yiyeceğim
Pelinnn7 Ben gece sabaha kadar hiç yataktan kalmamıştım normalde ayağa kalkınca dışarıya akıyordu o gün sabah kalktım hiç bişey akmamıştı sonra hamile kalmıştım
Sevimlianne_adayi Pelinnn7 genellikle bende hep gece oluyor sabah kadar yatıyorum ama sabah kalktım mı 2-3 damla geliyor hep
Kubra_05 Pelinnn7 bende öyle yapacaktım fakat enfeksiyon riskinden korktum sizde öyle bir durum olmadı değil mi
Pelinnn7 Kubra_05 hayır olmadı altınıza bi havlu serin ve uyurken havluyu bez takmış gibi üstünüze kapatabilirsiniz bende bir sorun olmadı
Kubra_05 Sevimlianne_adayi bende şimdi oradan sipariş verdim güzel sonuçlar alırız inşallah hakkımızda hayırlısı olsun❣️