izobellaaa-_- Aldım ama ikisi de iptal olmuş stok da mı ne kalmamış neyse para yatmamış yatar mı acaba kafama karıştı sonuçta bilindik bir site başına gelen var mı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sirkelimon izobellaaa-_- genelde öyle yerler anında yatırıyor ama banka senin hesabına geçirirken bekletiyor
izobellaaa-_- Sirkelimon sonuçta geliyor demi canım korktum valla eşimden de habersiz çektim ister istemez biraz sitem etti 😀 mahçup hissettim kendimi araba alacağım onu bekliyorum paramın yatmasını çünkü şuan isteyemiyorum mahcup olduğum için 😬
Habus izobellaaa-_- yanlışlıkla mı aldınız bide ya iptal olmasaydı 😂 ben de bilerek aldınız sandım ikiz falandır diye 😅 yatar yatar merak etmeyin ama yine de varsa bir canlı desteğe para iadenizin son durumunu sorun en azından bankaya yönlendirilip yönlendirilmediğini öğrenirsiniz ☺️
izobellaaa-_- Habus sordum kuzum. 1 ve 5 gün arası yatar dediler 😂 yaa yok bitane alacağım diye iki tane almışım ikisi de iptal olmuş ay iyiki de olmuş da bide parası yatarsa daha güzel araba buldumm sonradan ama şimdi hiç Alamıyorum 😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️