zeynonunannesiiii Doğum sonrası için hemşirelere hangi kıyafetleri vermem gerekiyor kendim için alt üst bide doğum sonrası kanama için bez tarzı ne kullanıcaksam yeterli bunlar
Asil_hatun zeynonunannesiiii normal doğumsa sadece yetişkin bezi verirsnz bitane odaya geçince siz istediklerinizi giyesnz hemşireler kıyafet giydirmez
Nil2736 zeynonunannesiiii beni hemşire giydirdi Ben gecelik verdim öndrn düğmeli diz kapağımda Emzirme sütyeni Hasta bezi vs zaten hastane veriordu Önce temizledi beni mis gibi sonra giydirdi
haklisinesracim zeynonunannesiiii ben normal doğum yaptım kendim giyindim kimse giydirmedi senin gittiğin hastanede hemşire mi giydiriyormus
Bellacaio haklisinesracim benim her şeyimi hemşireler yaptı. Normal ve dikişsiz doğum yapmış olmama rağmen. Her yer ilgilenmiyor mu acaba?
zeynonunannesiiii Nil2736 direk hasta beziyle gecelik takımı versem illa emzirme sütyeni lazım mı yada normal sutyen benim doğum yapacağım hastanede normal doğumda odada yapılıyor
Nil2736 zeynonunannesiiii ee odada doğum yapıosan eşyaların odada olcak. İhtiyaç hali kullanırsn Ben doğumhanede yaptım odama sonrası getirdiler.
haklisinesracim Bellacaio açıkçası beni hemşire giydirsin istemezdim ben çünkü doğum sonrası baya iyiydim yani hasta gibi de değildim annem vardı yanımda onun bile yardım etmesine gerek duymadım.
Bellacaio haklisinesracim hastalıkla alakalı değil hemşirenin yardım etmesi. Doğumhaneden hazır ve bebeğimle çıktım. Bu sebeple de ebe hemşire her anımda yanımda olduğu gibi orda da yardım etti. Bi eksiklik hissetmedim ben☺️