Melek-akckaya21 Kızimin vücuda Bi aydır böyle sağlık ocağınada götürdüm cildiyeye de götürdüm cildiye uyuz olabilir dedi krem verdi sağlık ocağı alerji olabilir dedi krem kullandım ama yok dahada çoğaldı lütfen bilgisi olan yazsın kısmın eli yüzü ayakları hep bu halde
N_e_s_e Melek-akckaya21 yo yapıyorlar çocuğa yedirdigin bişey alerji yapabilir Hamidiye etfale götürmüştüm yaz aylari geldi çocuk isilikte olmuş olabilir
45ekn_ Benim oglum 1.5 yasinda alerji testi yaptirdi. Hatta daha kucuk bebeklerede yapiliyor. Benim oglumun mercimeye alerjisi cikti. Kesinlile yasak dedi doktor
Serap-Yigit Oğlum bebekken el ayak ağız hastalığına yakalandı o zaman aynı böyle olmuştu. Antibiyotik falan verilmiyor. Sadece ağrı kesici vermişti doktor. Çabuk iyileşsin inşallah
Serap-Yigit Melek-akckaya21 biz hiç bir şey yapmadık biraz uzun sürdü 1 ayı geçti döküntülerin geçmesi. Sadece ağrısı olduğunu anladığımda ağrı kesici verdim. Doktor kendiliğinden geçer dedi
N_e_s_e Melek-akckaya21 yok yapmiyo diye biliyorum çocuk hastalıkları doktoruna götür o alerji bölümünden kayıt yapma hakkı açıyor sana o şekilde alerjiden randevu alıyorsun
Melek-akckaya21 Dark evet dokuz aylık ek kidada veriyorum değişik olarak kayisi yumurta sarısı verdim süt ürünlerine alerjisi var onu biliyrum
Dark Melek-akckaya21 3 gün kuralı ile mi veriyorsunuz? Hangisine yaptığını anlardiniz aslında. 1 aydir verdiğiniz bişey yapıyor o zaman
Melek-akckaya21 Dark yumurtayı üç kuralına göre verdim ozmn pek bsy olmamıştı degsik Bi onu bide mercimek çorbası verdim.