Ebruliii45 Merhaba arkadaşlar. Martta düşük yaptım maalesef ne güzel burada mutlu mutlu takılırken bir gece birden bire düştü. 7 haftalıktı. Benim sorum benim gibi düşük yapanlara. Ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldınız?
Gamzeaydin13 Ebruliii45 canım bende bişey yapmadan kalp atışı durmuştu 3 aylık hamileydim doktor 6 ay korunmamı söyledi martın 12 sinde kürtaj oldum 5 ay korundum eylülde hamile kaldım şuan 39+4 haftalık hamileyim
Rabiakltk5 Ebruliii45 ben 4 aylık düşük yaptım 1 buçuk sene bekledim 3 aydır istiyoruz bakalım inş bu ay olur
Ece-55 Ebruliii45 canım ben 3 şubatta düşük yaptım kürtaj olmadım kendiliğinden düştü benimki 5 /6 haftalıktı doktorum kanamam bittikten sonra tekrar demeyebileceğimi söyledi zaten yaklaşık 35 gün sonra adet oldum ve adetten sonra yani martta halime kaldım şuan 14 haftalığız hayırlısıyla darısı sana olur inşallah 🙏🏻🌸
Nurcantas65 Ağustos’ta düşük yaptım 14-15 haftalikti lohusa gibi kanama olduğu icin Eylüle kadar sürdü. Şuan 27 haftalık hamileyim son adet tarihim 29 Kasım 1.5 ay felan ara 🌸
Ebruliii45 Ece-55 Canım ben de kürtaj olmadım ilaç yolu ile düştü. 2 ay geçti sanki yerleşme ağrısı gibi oldu olabilir mi sence
Ece-55 Ebruliii45 Olabilir canım stres yapma sakın ve kendine dikkat et zaten düşükten hemen sonra sağlıklı gebelik olma olasılığı çok yüksek ki benimde şuan çok şükür gebeliğim gayet sağlıklı ilerliyor hayırlısıyla inşallah seninki de sağlıklı bir gebelik olur 🙏🏻🌸
Mylifebebis Ebruliii45 doktorlar genelde 2 defa adet olduktan sonra çocuk yapabilirsiniz diyo bende öyle yaptım ve oldu