Zehra-11 Merhaba herkese bugun Doktordan geldik 6+1 haftalik hamileyim bebegimin kalp atisi hala olusmamis biraz endise ettim gebeligi ilerleyen tecrubeli Anneler Sizde kalp atisi kac haftalikken basladi endise edecegim bsey var mi
Rainak Zehra-11 bende 6+1 de gittim çok yavaş duyduk kalp atışını ama alttan muayene ile. Daha kalp yeni atmaya başlamış dedi doktor sonrasında güçlendi. Sizinde daha yeni yeni başlayacaktır
aydagulhaliloglu Zehra-11 Biz ilk 5 haftalıkken gitmiştik sadece keseyi gördük.8′de gittiğimizde duyudul minik minik pıt pıt diye en net 11′de duyduk🤗 Endişelenme daha çok küçük🤲🏻
zehraKr 6+2 de duydum şimdi 8+1 ama geç döllenme olduysa duymamaniz normal bu arada karından bakınca bnmkide duyulmadı vajinadan dinledik
minigimbebegim zehraKr merhaba bende de geç döllenme oldu. Benim hesabıma göre 6+6 yız. Tarihi biliyorum çünkü. Ama kalp atışını duymadık. Vajinal muayenede de duyulmadı. 1-2 haftaya duyulur mu acaba?
anneyimmm42 Zehra-11 neredeyse 9 haftaya yakınken duyduk canım Allah’ın izniyle inşallah sende duyarsın minnoşu 🤲🏻🐣🦋
Cemos06 Zehra-11 bende bugun 6+1im bende doktora gittim duyamadım idrar kültürü verdim geri geldim normal sanırım daha cok minik. Banada keseyi gördüm bebeği göremedim dedi