Berna0000 baby plus canyon var çok tercih ediliyor bu fiyata en iyisi o
Hepsiburada trendyol civil ebebek şimdş hepsinde 1000 2500 arası ürünlere baktım
4baby, babycare, mamma ramma, bebegold, ottoplus, baby2go, huggy gibi markalar vardı ve bunların kalitesi baby plusa göre oldukça düşük hemen hepsinden kulalnam ganıdıkalrım var en berbat yerleride tekerkelkri ve direk aşınıyor hatta kırlıyor ama baby plusun tekerlekleri sağlam onunda çok dezavantajları var mesela çok ağır ve manevrası iyş değil ama yinede aralarında en kaliteilisi o yerinde olsam onu alırdım ha bide şu ihtimal var 2. El düşünğyorsan eğer 2500 e çok ama çok kaliteli sıfırı 8 10 binlik arabalar bulabilirm ben 7 araba değiştirdm 6 sı 2. Eldi ve hiç pişman olmadım o yüzden hemen her tabıdışıma da tavsşye ediyorum ve alanlar hala da bana dua ediyrolar en son da sıfır 4 baby alan arakdşıma zorla ikna ederk şuan sıfırı indirmle 3500 indirimsiz 8 bin olan mamas papas city 2 yi 500 e bulup aldırıdm ve hala iyi ki diyor yani demme o ki 2500 e baby plus alacağına eğer az biraz çiziğe takılacak birisi değilsen kaç binlik arabalrı 2. Elden cüzzi miltarlara alabilrisn ☺️