Mehtapkz Merhaba arkadaslar istanbul kadikoyde sonomed de hsg cekilen varmi yada echomar da varsa bilgilendirebilirlermi acaba nasildi aci agri kanama kac dk surdu
Nazendehanim Mehtapkz Şişli’de çekildim ,hiç ağrım kanamam olmadı . İşlem ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama 10 dk falandı galiba acı hissetmedigim için süre de çok hatırlamıyorum . Sonuclarim temiz çıktı ,ağrı acı olmaması onunla mi ilgili bilemiyorum
Btl_0909 Mehtapkz Şişli echomarda çekildim il dışından gelmiştim 5 dk bile sürmedi ağrım da olmadı filmden sonra İstanbul’u bile gezdim :) dr cevat bayrak çok iyi bi doktor ben korkuyordum benle 10 dkdan fazla konuştu rahatlamam için işkem yaparkende her şeyi anlattı çok kısa ve ağrısız oldu
tatlisbirkiz Mehtapkz ben echomarda çektirdim canım, korktuğum için anestezi aldım ve uyandığımda kanama ağrım vs hiç olmadı.
Mehtapkz Nazendehanim cok teşekkür ederim canım ilk defa olcgi için insan korkuyor canm bilenlerden bilgi almak icimizi rahtlatior inan dun gece hic uyuyamadim yarin cekilecegim bende sonomedde
Mehtapkz Btl_0909 cok tesekkur ederm canm ❤️🤲 bnde kocaelinden kadikoye gidicem cekilmek icin insallh bnmde agrisiz sizisiz olur
Nazendehanim Mehtapkz ben de çok korkuyordum burnum sızlıyor şu an ,neyle karşılaşacağını bilmiyorsun herkes bir şey söylüyor . Ama anladım ki o anı yaşamadan korkmaya gerek yok o an canım yanarsa artık bagris cagris Allah ne verdiyse dedim ama çok şükür öyle olmadı . İnşallah senin de ağrısız geçer ve temiz sonuçlar alırsın 🌸
Mehtapkz ozumunannesi merhaba canim kime cektrdn peki bende yarin cekilecegimde orda seciyormusun nasil oluyor acaba
Bedibedi Mehtapkz sonomed Kadıköy de çektirdim 0 ağrı 0 acı çok memnun kaldım 5-6 dk sürmüştür maksimum sonucta 10 dkda çıktı. Regl ağrısı gibi ağrınız olabilir dediler ama o bile olmadı ayrıca soyunma kabininde akıntıya karşı ped ve hijyenik mendil vermeleri güzel bir düşünceydi tabi o parayı alınca vermemeleri ayıp olurdu 😂 ama memnun kaldım cok
Mehtapkz Bedibedi Cok teşekkür ederim canım icim rahatladı Allah razi olsun cevpldgn icin ben kocaelinden oraya gelecgm cunku cok korkuyorum
Mehtapkz Bedibedi canm birde kim cekilmistn acaba orda seciyormsn yoksa kendilerimi gonderiolr cekeck kisiyi
Yabumi Mehtapkz ben şişli echomar da yaptırmıştım max 15 dk sürüyor hazırlık sonrasında giyinme fln hepsi
Mehtapkz Yabumi echomarla sonomed aynimi acaba ayni kisiyemi ait bilginiz varmi birde nasldi acaba agri sizi varmiydi
Yabumi Mehtapkz aynı mı hiç bilmiyorum benim doktorum direk oraya yönlendirmiş oranın numarasını vermişti bende direk oraya gittim. Bir ağrı sızı olmuyor hiç birşey hissetmedim benim gittiğim yerde sağ tarafta bir yerde yaptığı şeyleri görebiliceğim bir ekran vardı oradan bakıyordum ne ara o sıvı koydu içeriye fln demiştim o kadardı sadece sıvıyı yerleştirmek için birşey var o canınızı acıtabilir dedi ama oda acımadı sadece hissettim o kadar korkmanızı gerektirecek birşey yok yani ☺️
tatlisbirkiz Mehtapkz evet canım gece 12 den sonra hiç bişey yemiyorsun sabah hemen aldılar 10 dakikada ayıldım zaten
Aysekdrt Mehtapkz Şişli Echomar da çekildim hiç hissetmedim bile 5 dakika sürdü. Sonuçları ve filmi hemen veriyorlar sana. Onun duşunda 1200 TL fiyatı vardı
Mehtapkz Yabumi yaa cok teşekkür ederim canım bende smear testi verirken spktlm takiliorya acitmior ama rahatsiz edior insallah biran once olup biter gider uyuyamiorm resmen heycandan korkudan