pennylane Gkoca 33.haftadayım. 1 haftadır giriyorum. doktorum bi şey olmaz dedi hatta vucudun ve ağrıların için çok iyi olır bol bol gir ama mayonu çıkınca hemen değiştir ıslak kalmasın dedi. bunlara dikkat ettiğin sürece girebilirsin bi şey olmaz. ama havuza girme. havuz pis ve sağlıksız.
Duygudikicidkc Benim kız kardeşim doğurana kadar girdi bi sıkıntı yaşamadı ama ben girmedim doquma 2 hafta kaldı gibi durduk yere şimdi üşütüp hasta olmayım dedim
Meryemgundogdu2_ Doktoruma ben de ilk hamileliğimde sormuştum eğer temizliğine güveniyorsan gir dedi havuzu hiç önermemişti ben de 2 kere girmiştim ama uzun kalmadım hemen üstümü vs değiştirmiştim sonrasında
JJ19 Ben sordum eger temizse gire bilirsin dedi, bir de saat 11-4 arası kesinlikle yasakladı ancak 4 den sonra ve ya sabah erkenden gire bilirsin dedi
yeliz007 Gkoca Canım geçen hafta tatile gittim 35. Haftamdaydım .Tabi doktorumdan izin aldım denize girebilirsin dedi ama mikrop kaparım diye havuza girmedim
Bayancorek Gkoca Deniz sorun oluşturmuyor bir riskiniz yoksa tabi, varsa bilemem. Havuz enfeksiyon kapma açısından tehlikeli, normalde bile girmezdim mikrop yuvası gibi geliyor. Ama denize giriyorum devamlı. Doktorumda bol bol yüz dedi zaten.