guler-p55 Ganime_123 bnde oldu halen de var progestan kullanıyorum ama bnmki adet gibi nerdeyse azaldı iki gündür doktor baktı kesenin olduğu yerde değilmiş bu hafta doktor yok haftaya randevu bulursam gidicem tekrar
Mervee16ozturk Happy_001 benim oğlum 6 buçuk yaşında olmasına rağmen psikolojim yerle bir hiç hazır değilmişim
Gzdeee11 Ayseozcan72 evet 4+5 te kesemizi gördük 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı 6+5 oluyoruz gittiğimizde
h_s_1411 Blgayten Bende 20 Haziran’da gidicem adet tarihimiz aynıymış ama ben 31 Mayıs da kan vermiştim beta 81 çıkmıştı 2 gün sonra bidaha vermiştim 178 çıkmıştı sen benden önce hamile kalmışsın canım
Gulserenn Ganime_123 benim çok oldu progestan kullandım 3 aylık olana kadar hep uzan dinlen kendini çok yorma Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Tugce-12 Bizede dua edin canlarım ben ve bir kaç arkadaşım çok istiyoruz Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almanızı nasip eder inşallah bebişlerinizi🥰🥰🥰
Nhlela Benimde son adet tarihine göre 7+5 bende 7+3 te gittim ilk kontrolüme keseyi gördü ama küçük dedi geç döllenme olabilirmiş o yüzden kalp atışınıda duyamadık😔 cuma tekrar gideceğim inşaAllah duyarım ❤️
Nomame Ganime_123 Lekelenmeniz varsa doktorunuza bu durumu bildirin. Allah korusun belki kanama alanı falan olabilir. Doktorunuz önlem amaçlı ilaç başlatabilir. Lütfen ihmal etmeyin. Sevgiler…
qokceyy Ganime_123 yok canm gitmedim doktora beta 270 suan daha görünmez haftaya gitmeyi düşünüyorum sizin betanız kac
Nbda Merhaba ben de 6+6dayim😊 Gecen cumartesi kalp atisini gormustuk. Yalniz dr rahim icinde hafif bir kanama alani gordu ve progestan baslatti. Bu surecte hic kanamam olmadi. Bu durum normal bir durum mu, bilenler yanitlayabilir mi?
Minnieand Nbda benim de 5+4te kanama başladı. İğne ve hap verdi ama kanama alanı bebeğin etrafında değilmiş. Pembe ve kahverengi olursa sıkıntı yokmuş. Ev işi yapma uzun süre ayakta kalma. İlk 3 ay tüm gebeler için riskliymiş