Beyzaa-123 Kubrahmet92 ben daha kaç haftalığım onu bile bilmiyorum🐣🐣🐣 beta cumartesi 40.9 çıktı pazartesi 115.6 çıktı o gün doktora gittim rahim kalınlığıma vs baktı önümüzdeki hafta ya da en geç öbür hafta başı keseyi görürüz dedi bugün tekrar kan verdim sonuç bekliyorum 🥳
Umudummmmmmm sevda_cicegi11 hayır 12 gün sonra randevuma gidecem. Erken gitmek istemedm. Sen duydun mu kuzum
aysethem12 Buketmrn yemeye bak canım çünkü 7 den sonra Bi bulantı başlıyor insan eşinden bile tiksiniyor yediğini çıkarıyor zaten o zamanlar veriyorsun oyuzden al alabildiğin al
beybito27 Buketmrn Öğreneli kaç gün oldu ki 😂 ben 108 kiloyum, almadım. Eğer zayifsan sorun etme ama ilk 3 ay almana gerek yok. Normal düzen devam edebilirsin.
Buketmrn beybito27 biz çok erken öğrendik nasıl oldu anlamadik ama :) 3 haftalıkken pozitif çıktı doktor bile şaşırdım ama çok acikiyorum zayıfım Allah’tan 56 kiloyum şuan
Zeynepp-K aysethem12 canm bende suan 8+4teyim surekli olmuyor ama akintima karismis leke geliyor bazen kasiklarim agriyo ara ara sende de oluyor mu
Edilek Merhaba kızlar ben de yeni öğrendim gebeliğimi ve 4 haftalık. Ama doğum hastanesi ve doktor konusunda kararsızım. İstanbul Avrupa yakasında önerileriniz var mı?
Eva11 h_s_1411 isimsizzz 6 haftalık hamilenin betası böyle gelmez 1000 lerde olur biraz erken öğrenmişsin tekrar kan testine git canım
isimsizzz Eva11 ama beta 31 Mayıs’ta 81 yazmış , ben 7-8 Haziran civarında yazıyorum 6 haftalıksın diye ,güncel betasini bilmiyoruzki , doğru okuyun lütfen 😊
Gzdeee11 Ayseozcan72 evet 4+5 te kesemizi gördük 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı 6+5 oluyoruz gittiğimizde
Dygkck Ozgee96 hiç stres yapma benımde oyleydı 6 haftalkktı öğrendiğimde gittik sadece kese oldugunu soyledı doktor 10 gun sonra tekrar cagırmıştı gittiğimizde pıt pıt bi et parçası rabbimin mucizesi🤲🏼🧿