Ganime_123 Busraey18 5+4 um 12 cm yazıyor bizde de doktorumuz hersey normal dedi haftaya kalp atışları duyulur dedi
Sema15 2kizannesiiii 6+5 haftalığız bizde daha doktora hiç gidemedim randevu bulamadım yarın gideceğim inşallah gittiğimde umarım bizde kalp atışını duyarız
2kizannesiiii Sema15 keseyi görürsünüz mutlaka ama bazı bebeklerin kalp atışı geç olabiliyor bunun için sakın üzülmwyin ben ilk bebeğimde 9. Haftada duymuştum
Tirtir5 nazckmk kasık agrım oluyor benim bide karnım cok fazla şiş migde bulantımda cok oluyo erken basladı benim 6 cı haftada
Baby_loading Tirtir5 agrı ve karın şişliği benide baya yoruyor😏 5+3 normalmi bukadar şişlik çokta yemiyorum ama 🤣
Tirtir5 Baby_loading ay bilmiyoz ki canım ya normal mi şişkinlik bendede var agrıda bakalım yarın doktora gitcem 😇 ama senin ayında ben öyleydim gene yerlesiyomus bebek hatta hafif leke gelmişti doktr fitil verdi korkma olursa ama aksaymada doktruna muhakkak danıs canım sahlıkla gelsim bebişlerimiz 🤲♥️
matematikcianneee Seyhan35 inşallah Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏼 Ben de hcg artışı için bu sabah sağlık ocağında kan verdim daha çıkmadı her 10 dakikaya bir girip bakıyorum inşallah artmıştır doktor konusunda da iyi yapmışsın ama endişe etme
matematikcianneee 0606K ben bugün 4+3 üm bugün aile hekimime gidip kan verip dosya açtırdım gebelik takibi için 6. Haftaya randevu aldım iyi yapmışsınız dediler bir gidip aile hekimine danışabilirsiniz
nazckmk 962301 Hmm benim şuan 7+1 ama üç dört gün öncesinde 11 bin çıkmıştı. Acaba 7 haftalık değil de daha mı küçük benim ki
nazckmk Mikan35 belkide… Yakın zamanda ilk kontrole gideceğim doktor daha net bişey söyler heralde ☺️
Yetilk Merhaba kizlar bende daha cok yeniyim dün hamile oldugumu öğrendim hala şaka gibi 🤗 5+6 haftalıgız daha 💕 insallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız miniklerimizi 🥲