dilancan_123 Merhaba bende 3+4 daha öncede hamile kalmıştım adetimi 2 gün geçtikten sonra kanamam geldi ve bir kaç saat sonra hasta oldum şuan napmam gerekiyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Patricia Busraey18 11.2 cm biraz büyük acaba cm değilde mm olabilir mi? Bence doktoruna bir sorabilirsin
aysethem12 Meloilo beni 2 muayene arasında 1 ay var hatta aceba başka Bi doktora gitsek bebeği görsek mi diye bile düşündük çünkü çok uzun 1 ay
Meloilo aysethem12 benimde öyle canim bende bir ay üstüne gidicem ama doktorum bir sıkıntın olursa gel olmazsa 1 ay sonra gel dedi insan görmek istiyo ama biraz sabretmekte gerekiyo 😊
aysethem12 Zeynepp-K akıntım oluyor ama beyaz renkli bisey ara ara kramp tarzı oluyor normalmiş rahim büyüğü için benim karnım hiç yok çok tedirgin ediyor bu durum beni ama herkes daha olmaz normal diyor
Zeynepp-K aysethem12 benmde genelde beyaz renkli ama hani nadir oluyo akintiya karismis sekilde gelmesi progestan kullaniyorum halen allaaha sukur bu aralar yok evet karnın içi genislermis birde belde kalinlasma olurmus ama gozle gorulmezmis sen farketmezsin bile dedi doktorum suan daha fasulye kadarlar 😊
Sevall25 Dün değil önceki gün değerim 2,82 idi dün 6,57 olmuş son adete göre 4+2 ama emin olamıyorum haftaya tekrar kan vereceğim sanırım
matematikcianneee Seyhan35 yaa ne güzel ben geçen cuma daha günüm gelmeden baktırdım 58 çıktı bir de bugün kan verdim bakalım ne kadar çıkacak 🤗 ben ilk randevumu 20 hazirana aldım 6. Haftadan önce erken olur boşuna gitme dediler bana ne kadar doğru bilmiyorum ama
Seyhan35 matematikcianneee ben 1 sene önce 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmuştum canım o yüzden biraz stresliyim beklemek istemedim o yüzden hemen randevu aldım doktora canım. Genetik test falan yaptırmıştım ama sonucu götürmemiştim hem onu göstericem sonuçlarda bişi yok gibi ama doktor daha iyi bilir belki yönlendirme yapar eder diye gideyim dedim canım
Nurten2610 Minnieand canım ben yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın doktorun odasında hüngür hüngür ağlamıştım şimdi yeni hamileyim yine çok korkuyorum umarım öyle birşey karşılaşmam kimse karsilasmaz
Buketmrn beybito27 biz çok erken öğrendik nasıl oldu anlamadik ama :) 3 haftalıkken pozitif çıktı doktor bile şaşırdım ama çok acikiyorum zayıfım Allah’tan 56 kiloyum şuan
Buketmrn selinn35 bulantiniz başladı mı korkuyorum başlar diye herkes baslasaydi ilk zamandan kendini belli ederdi diyor bende hiç bişey yok şimdilik şükür
matematikcianneee 0606K ben bugün 4+3 üm bugün aile hekimime gidip kan verip dosya açtırdım gebelik takibi için 6. Haftaya randevu aldım iyi yapmışsınız dediler bir gidip aile hekimine danışabilirsiniz
Gamzeeee16 Minnieand Bende çok korkuyorum yarın kalp atışı için gidicem bana bol bol dua edin lütfen 🥰