Busraey18 Bugün doktora gittim benim geç döllenme olmuş geriden geliyor doktorum az az lekelenmeler olabilir normal dedi kramp ve ağrılar olabilir yerleşme ağrısı normal dedi
Uykucu11 Feyme16 Maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim ablamda iki çocuğunun arası 13 ay. Çok şükür hicbirsey olmadı.
Busraey18 Dicle_deniz ikinci gebelik mi bende öyleyim ya bunda daha rahat olurum diyordum ama demekki hepsinde ayrı heyecan oluyor ☺️
aysethem12 Meloilo beni 2 muayene arasında 1 ay var hatta aceba başka Bi doktora gitsek bebeği görsek mi diye bile düşündük çünkü çok uzun 1 ay
Baby_loading aygm34 be guzel hayirli gelsin bebeginiz, Bende daha gitmedim biraz beklemek istiyorum daha once kimyasal gebelik gecirmistim o yuzden
Kelebkkya Bende 7+4 yarın ilk defa doktora gidicem bakalım keseyi görüp ve kalp atisi duyabilcekmiyim 🥰
Nurten2610 Minnieand canım ben yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın doktorun odasında hüngür hüngür ağlamıştım şimdi yeni hamileyim yine çok korkuyorum umarım öyle birşey karşılaşmam kimse karsilasmaz
Gamzeeee16 Minnieand Bende çok korkuyorum yarın kalp atışı için gidicem bana bol bol dua edin lütfen 🥰
tmelooo Kızlar merhaba hamileliğimi yeni öğrendim ama çok şiddetli kasık ağrım var sizlerde oldu mu çok ağrıuor ve bunun düşük yapma belirtisi olduğunu söylediler yarın doktora gidicem bunun İÇİN ama çok korktum acaba normal mi gerçekten kötü bişey ni var 🙁
Alaraacar tmelooo ya kim diyor onu öyle bir şey yok inanma canım kendini strese sokma. Asıl bunların olması doğal hamilelikte sağlıklı şekilde ilerliyorsun ne güzel. Olmaması sıkıntı bence 😍😍
Busraey18 tmelooo benim doktorum ağrıların normal olduğunu yerleştiğini söyledi canım içini ferah tut ağır iş yapma dikkat et yeter
Sura857 tmelooo ilk bende çok korkmuştum ama oluyormuş dr um öyle söyledi adet sancıları gibi sancıların girmesi de karın ağrısı da normalmiş ama kanama olursa dikkatli olmak gerekiyor