Balrengii Sebepsiz suyu artan var mi doktor şeker olabilir ama sebepsizde olabiliyor dedi, artıp azalıyor mu bu şu bi dahaki aya azalma ihtimali var mi
Mucizeminnos Balrengii sebepsizse eğer ekmek makarna pirinç patates vs böyle şeyleri yemeyerek azaltan okumuştum dün ama tabi yaşayanlardan yazanlar daha iyi bilgi verir🌸
Budiss_Moms Balrengii suyun az olmasındansa biraz fazla olması normal kabul ediliyor. Şeker de etkili olabiliyor bazen de sebepsiz olabiliyor. Bende şeker çıkmadı ama suyum her kontrolümde bi tık fazla diyordu doktorum. Ama zararı yok. Yeter ki az olmasın dedi. 32 haftadan sonra sabit kalıyor zaten çok değişmişyor. Endişe etmenize gerek yok
Mercan28 Balrengii benimde şekerim olmamasına rağmen fazla çıkmıştı ve hiçbişeyi değiştirmedim hayatımda şimdi tekrar normal seviyesine dönmüş hiç stres yapma kendine
Balrengii Mercan28 ay içime su serptin o kadar kötü senaryolar çizilmiştir İnternet Explorer da kafayı yiyecektim 🥲
_Sahra Balrengii 21.haftamda aynı sıkıntı bendede çıktı o aralar çok fazla çikolataya abur cubura yüklenmiştim ve meyve hamur işi cast food kaçırmıştim renkli dopler için gittiğim uzman doktor kesinlikle çikolata paketli gıda aşırı meyve karbonhidrat yememem gerektiğini söyledi 3 hafta çok dikkat ettim ara sıra canım cektiginde biraz yedim sadece şuan düzeldi çok şükür doktorum yinede böyle devam diyor eğer beslenme kaynakliysa mutlaka düzelir üzülmeyin
Mercan28 Balrengii bende çok üzülmüştüm ama az olmasından iyi çok olması dedi doktorum stres bebeği çok etkiliyo o yüzden stres yapma düzeliyor merak etme 😇
Budiss_Moms Balrengii Bence çok endişe etmeyin çünkü dediğim gibi az olması erken doğuma sebep oluyor ama çok olmasının çok bir anlamı olmuyor çünkü bir yerde sabit kalıyormuş zaten
Balrengii Mercan28 benim doktorum hic rahatlatmaya ondan streslendim heralde :") inşallah duzelecegine inanıyorum 🤲
Balrengii Budiss_Moms evet ya çoğu da sebepsiz oluyormus o yüzden şeker yüklemesi de yaptirmayacagim canan Karatay çok karşı 😅