Dilekkkk benim 16 haftaya kadar kanaamamm vardı sürekli yattım sürekli iğne progestan sabah akşam fitil olarak 200 mg kulaniyorum hala kullanıyorum.4 haftadan beri sonra 20 haftada sancilandim gittiğimde plasenta rahim ağzında bebek ten önce gelirse olur vs kanama çok olabilir normal imkansız sezeryan dediler ama 30 haftaya kadar çıkabilir dediler çok üzüldüm ağladım rahim içinde kanaamamm.vardi ve bu tehlikeli birşey sonra yine sürekli yatacaksin dediler sürekli yatıyorum en son doktor gezebilirsin yavaş yavaş dedi bir defa çarşıya çıktım bebeğe bir şeyler aldım 1 sat kadar eve geldim bir hafta sonra gttim ağrım vardı söyledim nts istedi ve sancı çıktı plesanta yukarı çıkmış dedi ama bu seferde erken doğum olursa imknakszdi normal doğum çok korktum daha çok ufakti yatış yapıldı ciğer geliştci 2 doz 4 serum 1 kasılma.onleyici haplar vs durdurduk 24 saat sonra çıkış yapdik yine ağrıların oluyordu bir hafta sonra kontrole gittim yine sancı çıktı ama rahim.agzo iyi olduğu için eve gonderdi bugün sancı cikmadi herşey normal dedi bebek bir haftada on gram almas çok az dedim bu net olcmez tahmin verir pozisyon göre değişir dedi normal haftasına göre hiç kafana takma.dedi önceki hafta bir haftada 250 gram almış deyince şok olmuştum çünkü 100 alıyordu her hafta bu haftada böyle dedi biraz canım sıkıldı ama geçen hafta coktu 250 o yüzden kafamda karıştı ve hala kusmalarim devam ediyor 4 buçuk kilo aldım anca oda bebek eşi rahim su falandır 😊😊