Hediye12 Hic bir şey yapmadim ekstra özel bisey yemedim normal hayatima devam ettim sadece ağir kaldirmamaya dikkat ettim
tugba_67 Hediye12 peki aşılamadan ne kadar süre sonra duş aldınız ben daha dün aşılama oldum ama duş alsam sorun olur mu ki bilmiyorum
Sssssnnmm İlk iki hafta olmıycak nasıl olsa diye progestan fitil vermişti onu bile kullanmadım tabi sonradan öğrendiğimde çok dikkat ettim
Sssssnnmm tugba_67 evet tuttu duş alabilirsin demişti doktorum 2 gün sonra aldım galiba. Ben normal de de çok gazla ev işi falan yapan bir insan değilim ama genelde yatıyordum dinlenmenizi tavsiye ederim
Hediye12 Her doktor farklidir elbette ben öglen aşilama yaptirdim ve doktorum o akşam bana iliski verdi hatta 3 gün üst üste iliski vermişti cok şükür tuttu 17 haftaligim suanda
tugba_67 Hediye12 masallah Rabb’im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🙏 ilişki konusunda ne dediğini hatırlamıyorum doktorun ama aşılamadan önce hemşireye sorduğumda gün aşırı birlikte olunacak demişti