minik4550 35+3 hareket hissedemiyorum ciğer geliştirici olduk 3 gundur hic hissedemedim diyebilirim böyle durum yaşayan varmi nstye bağlandım bisey yok dediler ama içim rahat etmiyor yardımcı olurmusunuz
Ozkangamze2016 minik4550 canım ignenin etkisi olabilir ama bi kendi doktoruna git istersen 3 gün uzun bi süre ne kadar yerleride daralsa elbet hareketleri sert oluyo saglikla sihatle kucagina alırsın inşallah canım
Habus minik4550 suyu falan azalmış olabilir mi? Bence bir de normal muayeneye gidin bir şey yoksa da içiniz rahatlar en azından 🙏
minik4550 01rebirth gittim nstde bisey çıkmadı yani 3 gün hic etmedi değil ama günde bir defa güçsüz hissettim ciğer geliştirici igne etkisimi bilmiyorum
minik4550 Ozkangamze2016 Amin inşallah yatın muayene olucam sabah cok yoğun oluyor erkene çekemiyorum 🤦♀️
Aysenur18 Endişelenmene gerek yok nts ye de girmişsin doktorunun söylemesi lazımdı ben vurulduğumda ciğer geliştirici iğneyi doktorum hareketleri azalacak endişelenme yine de takip etmeye çalış demişti
minik4550 Aysenur18 bisey demediler bununla alakalı burda okuduklarimla biraz şey yaptim fakat yinede içim rahat etmiyor sabah muayeneye gidicem insallah hersey güzel olur