Kubra-onur elmaliiturtaa ben her sabah yumurta yedim haşlama omlet gibi birsey olur mu cocukda sarılık filan kızlar
2022Mom2022 elmaliiturtaa Ana bende ankaradayım aynı mahalleden çıkarsan gelirim bak 😂😂😂 Altındağ feridün çelikteyim ben 😂
Eslem_1 Peynir zeytin yumurta kaşar Menemen ıspanak mantar lahana semizotu yeşil biber brokoli karnabahar patates bunların hepsini yumurtalayıp yiyorum ya da 2 haşlanmış yumurta yiyorum..2 dilim çavdar ekmeği
Gayecik elmaliiturtaa bu sabah canım makarna çekti ve makarna yedim ama gemel olarak domates peynir salata avokada yiyorum 😂🥳
Azra41 kuzucumoglum ben kullanmıyorum mide bulantısı için ilaç bissuru içiyorum zaten içerken de ilaç midem bulanıyor idare ediyorum işte napim 🥺🤷
Heyla elmaliiturtaa inşallah bol çeşitli kahvaltılarımı özledim 🥰menemen yemeyi özledim ama yumurtanın adı bile midemi bulandırıyor😏
Mnk16 Benim fix salatalık domates biber zeytin kaşar yumurta bide reçel yada meyve o an hangi meyve varsa , kışın tahin pekmezle karşılıyordum tatlı ihtiyacını yazın canım istemiyor 😀
Aylin_16 elmaliiturtaa direk yediğim şekilde yazdım canım 😅 mönü halinde zorlanmayın diye 😁🤣 evet canım çay da pahalandı azar azar içiyoruz 😆
elmaliiturtaa Msfidash kız yememiz yasak değil mi sosis salam sucuk felan genel olarak işlenmiş şeyler yani bana yasaklandı 😂
Eeeyyyllluuulll elmaliiturtaa yemek yapmayı aşırı seviyorum. Yemeyi daha çok🙈 patlıcan patates biber kızarttım üstüne domates sos yaptım. Yarın da menemen yaparım heralde. Peynir zeytin salatalık vs hep yedim hamilelikte hala da yiyorum. Yanına kızartma olmaksızın sade kahvaltı en güzeli aslında. Eşim olmazsa öyle yapıyorum
Umay255 elmaliiturtaa zeytin peynir kaşar kıl biber salatalık haşlanmış yumurta bal ceviz bugün birazda kuymak yaptım 😁😁
Nil2736 elmaliiturtaa Salata Bi dilim peynir 9 yeşil zeytin ya da 5 siyah zeytin Bir yumurta Bu kadarcık 😒
Annesininportakali53 elmaliiturtaa 3 saat önce yedik😁 muhlama, yeşil ve siyah zeytin, bal, tahinpekmez, incir reçeli,meyve suyu, salatalık domates,kavun
hafsam_omerim elmaliiturtaa ben her sabah 2yumurta yemeye çalışıyorum kaşar peyniri ve reçel yiyorum bazen bal veya tahin pekmez. Normal kahvaltı istemediğim zamanlar granola yada müsli yapıp yiyorum. Arada değişiklik iyi oluyor😉
elmaliiturtaa hafsam_omerim kahvaltılık gevrek tarzıda karnımı doyurmuyor benim ölçüyü mü çok yapmak lazım😂
minikturtam1 elmaliiturtaa ben hala kahvalti yapmadim. Üşeniyorum galiba. Yataktan cikamadim bi turlu
Askiletotomsu elmaliiturtaa kafama göre Bugün patates buğulama yumurta hellim peyniri domates recel tahin pekmez yedim Başka gün olur elma yer gecerim