heyzil06 elmaliiturtaa yiyorum ama çok yiyorum aşırı kilo alcam bu gidişle pilav makarna çok yememeye çalışıyorum artık ama bu sefer gece acıkıyorum gene ekmeğe gidiyo elim 🙈
Nurcantas65 Normalde yumurta (menemen,soğanlı ve başka) yapıp yerim,yanına peynir zeytin - tahin+pekmez,sebze ☺️
elmaliiturtaa Nurcantas65 afiyet olsum tahin pekmezi bugünden itibaren bende ekliyorum artık kahvaltılara herkes yiyomuş bende geri kalmayım😂
Birseniz elmaliiturtaa kahvaltılardan tiksinmişim ben sabahları sadece salatalık marul domates yeşillik bide çay içebiliyorum bulantıdan birşey yiyesin gelmiyor 30 haftalık olcaz hala bulantı 🤦🏻♀️
2022Mom2022 elmaliiturtaa ay teşekkür ederim poğaçamı burda yedireceğim aklıma gelmezdi ay bi gülme tuttu beni neyse 😂
Nurcantas65 elmaliiturtaa teşekkür ederim bence de ekle 😂 ben normalde sevmem ama yiyorum faydaliymis
Fprtkl kuzucumoglum yumurta yiyememe olayı bende de var ama tanıdığımız bı ebe zorlama kendini doğumdan sonra yersin dedi ama onun yerine protein grubunu arttırdım et bakliyat vb.
Balbirbebeksahibi elmaliiturtaa bende bayılıyorum artık hergün yumurta yemekten 😅 gel beraber olsun kusum sağolasın ♥️