Kizilkafaa elmaliiturtaa Bugün yumurtalı ekmek yaptım canım ben, ben de akşam yemeklerinden bıktım asla ne pişireceğimi bulamıyorum 🥲
kuzucumoglum elmaliiturtaa ben domates peynir yiyorum asla yumurta yiyemiyorum yaaa patates püresi yiyorum birde 😑
Temmuzannesii28 elmaliiturtaa ayy yemek derdinden bıkmıştım gerçekten ne yicem ne yemek yapıcam diye anneme geldim 1 haftadır kafam rahat valla hiç düşünmüyorum böyle çok güzelmiş 🤣
elmaliiturtaa Kizilkafaa valla akşama şakşuka bide fırında tavuk yapacağım ben ikisinden de yılmış durumdayım yazda geldi sanki her yemek çok ağır gelecekmiş gibi oluyo😂
Fprtkl kuzucumoglum yumurta yiyememe olayı bende de var ama tanıdığımız bı ebe zorlama kendini doğumdan sonra yersin dedi ama onun yerine protein grubunu arttırdım et bakliyat vb.
Azra41 kuzucumoglum yumurta bende yiyemiyorum ilk zaman çok iyi gitti yiyordum şimdi no midem bulanıyor 🥺😔
Duygudikicidkc Yumurta haşladım kaşar açma kıl tatlı sivri biber tabi hergün değişiyor domates salatalık dün pankek yaptım gibi
Esrakky elmaliiturtaa Bebehige en cok kilo aldıran seylerı Kasar domates yogurt bir parça ekmek meyve suyu
Balbirbebeksahibi elmaliiturtaa 2 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, domates,salatalık bunları kahvaltı tabağı yapıyorum extrada bi tabağa roka tere limonlayıp tuzluyorum, 1 kase de yoğurt 😅🤷🏻♀️
Aslanidikut elmaliiturtaa genelde aynı uğraşmam pek salata domates peynir zeytin az ekmek meyvesuyu fln yumurta yiyemiyrm Canan çok isterse Menemen yaparım ya da patates kızartması kahvaltıda uğraşmayı pek sevmem 🤣
elmaliiturtaa Aslanidikut kahvaltıyı çok severim ama havalar ısındığından beri yatış modundayım kolumu kaldırasım yok😂
gulnihal__ elmaliiturtaa ayy hamileyken dikkat edeyim dedim artik biktim ne yiycem diye dusunmekten surekli yaz meyvesi yiyorum cilek erik kayisi falann
155598 gulnihal__ ay düşünmeyin o kadar vallah ben hiç dikkat etmedim şuan kilosu da gayet iyi bebek bi şekilde besleniyor ben hiç dikkat etmedim ne bulduysam yedim
170217 elmaliiturtaa nane dere otu biber marul domates salata avakado zeytin peynir kaşar yumurta bal pekmez tereyağ yaban mersini ortaya karışık bir hafta da genel yediklerim bunlar 🙈🤣 yani ne bulursam diyebiliriz
superstar_00 elmaliiturtaa Güne aç karına bir tatlı kaşığı dut pekmezi sonrasinda kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, salatalik ,domates, 1 tane havuç, beyaz peynir kaşar peynir, zeytin bal, helva ama bugün pek yiyemedim.