Berna0000 Hiçbirşeyim yok kanama vs. Regli olsaydım dördüncü günüm olacaktı normal mi acaba ince ince karın üşütme gibi ağrı olması ? İlk hamileliğim olduğu için korkuyorum tecrübesizim biraz doktor kontrolüm de 16 sında
Vera09 Berna0000 normal canım o ağrılar bi iki ay sürebilir endişelenme kanama olmadığı sürece sıkıntı yok.
annesinin_beybisi Berna0000 evet cok normal. normal olmayan dayanılmayacak derecede ağrılar ve kan gelmesi. kan da kahverengi ise normal açık pembe ise normal değil.
freeconmom Berna0000 bende 5 haftalık hamileyim şuan uykudan uyandırdı ağrılarım yani normal hiç korkma 😊
Berna0000 annesinin_beybisi çok teşekkür ediyorum öyle birşey yok şükürler olsun inşAllah da olmaz canım benim 🤲🏻
Nsy Berna0000 Ben hamileligimi 5+2 haftalıkken öğrenmiştim neredeyse o hafta karın kasık ağrısı yaşadım, kanama vs yoksa normal merak etmeyin :) hatta yerleşme kanaması vs de olabilir bence. Doktorunuzla iletişimde olun bence yeterli
Handeatmaca Hiç korkma bende hamileliğimin başında aynı panikle buraya yazıp fikir almıştım. Karın kasık ağrısı ilk haftalarda gayet normal doktorumda aynı şeyi söyledi
Berna0000 Handeatmaca evet iyisi vardınız , iyili vatoz güzel anneler 🥰 çok teşekkür ediyorum beni rahatlattığınız için 😇