Aslihusein TubaKorkmaz Pardon da istediğini yazmakta özgür neden ikidenir alay geçiyorsunuz anlamadım gayette güzel isimler komikte değil..
TubaKorkmaz Aslihusein bende istediğimi yazmakta özgürün 🙂) yazan arkadaş da benim yazdığıma terslemeden güldü size ne oluyor
Nrhncn gueenrcn maşallah subhanallah rabbim nazarlardan korusun bi taşla 3 kuş mu olmuş biraz 😉😊🤗rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim yar ve yardimciniz olsun
Zhenis gueenrcn hayirli olsuuunnn tabi once Allah yardimciniz olsun cok buyuk bi nimet 🙂 Talha Taha ve Bugra da ekleyebilirsiniz 😊 Anlamlari da guzel
iremacar Esmalik duhan duha doğukan yada doruk bu arada rabbim nazarlardan korusun maşallah kuzum sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin rabbim
Esmalik Werwe kızım olacak Kayınvalidemin ismini düşünüyorum Sadiye ama yanına uygun bi isim bulamıyorum 🤔
TubaKorkmaz Haticeyildiz bende öyle acaba bilgilendiren arkadaş kendisi koyarmıymış kutbettini merak ettim 😒☺😂
Esraabrklu gueenrcn ayyy allahım ne güzelll 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin kim bilir ne güzel duygudur şimdi.Allah bağışlasın
gueenrcn Reyhansi 16 haftalık canım 4 haftalıkken baktığımızda 483 en son sonra dan da hic yaptirmadim