[silindi] Sabah yataktan kalktigimda sanki dun topuklu ayakkabi giymisim gibi uzerine basamiyorum ilk 5 dk. Yavas yavas duzeliyor sonra yasayan var mi? Sebebini hic bilmiyorum nasil rahatlatirim ayaklarimi?
-sef- [silindi] bende aynıydım ama geçen hafta itibariyle demir ve magnezyum başlattı doktorum şimdide var ama çok fazla canımı acıtmıyo
Ikigozumuncicegiii [silindi] benimde öyle sanki kilometre lerce yürümüş gibiyim Kilo arttığı için yük ayaklara bindiğinden olduğunu düşünüyorum
[silindi] gzdeal öyle mi diyorsunuz🥹 yalnayak dolasmayi cok severim ev mermer oldugu icin usutmemek icin giyiyordum acikcasi kaldiriyorum terlikleri😌😌🙏🏼
Mammedova__ aynı durumdayımm bende amma tabanımdan ççox ayağımın alt ön tarafı aciyor ve gün boyu devam ediyor ayaklarımın şişmesini söylemiyorum bile beende demin bir post açdmm bunla alakalı😣😣😓😓
gzdeal [silindi] çorap giyin terlik yerine hem daha koruyucu olur bende öyle yapıyorum çorap ile geziyorum hep yoksa topuklarımın üstüne basamıyorum az işim olsa bile o gün çok yorulmuşum gibi bir ağrı oluyor
Cansu8835 25haftaligim bendede felaket ayak ağrısı var sabah daha yeni kalksam bile ağrım oluyor felaket birşey ağrısı da buz koyuyorum soğuk suya koyuyorum banamisin demedi tuzu tamamen kestim odemden ağrıdigini tahmin ettim zaten 🤦🏻♀️