yaseminunlu Pazartesi günü Çatı muayenesi oldum. Salı sabahı nişanım geldi internette gördüm Çatı muayenesi sonrası nişan gelebiliyormuş böyle bişey var mı yoksa nişanımın muayeneden sonra gelmesi tamamen tesadüf mü?
DlrOzn yaseminunlu Bildiğim kadarıyla çatı muayenesi doğumu tetikliyormuş yani muayene sonrası nişan gelmesi olası bir durummuş
Eminecak yaseminunlu tesadüf de olabilir tabi ama genelde muayeneden sonra lekelenme kanama oluyor. Doktorum son hafta bakiyorum kanaman olmasin diye demişti. bazı Doktorlar doğumu tetiklemesin diye bakmiyorlar dogum esnasinda bakiyorlar bu yüzden.
Cansukeskin Bende bugun oldum ama parmak ucu %30 gibi bi terim kullandı bu nedemek acaba pek anlamadım da
esgun Kızlar benden de Muayeneden sonra lekelenme oldu iki güm devam etti. nişanla onu nasıl ayırt edebiliriz ki acaba benm nişan da geldi mi🤔
Eminecak Çatı muayenesi ile açıklık muayenesi farklı mi oluyor ? Çatı muayenesinde daha mi derin bakıyorlar?
Incimiz Bende bugün çatı muayenesi oldum lekelenmem oldu yine olursa korkma dedi bu lekelenme nisan olarak mı geçiyor?